آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۶۲۷۵

پژوهش یک اقتصاددان ایرانی در میان ۱۲ اثر برتر ۲۰۱۸

‍ نام دکتر محمد اکبرپور در میان ۱۲ اقتصاددان پیشرو در حوزه پژوهش ۲۰۱۸ قرار گرفت.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، خبرگزاری کوآرتز فهرستی از بهترین های اقتصاد در سال ۲۰۱۸ مطرح کرده و از اقتصاددانان خواسته است تا مطالعه ای را که به نظر آنان مهمترین یا هیجان انگیزترین پژوهش سال ۲۰۱۸ بوده را انتخاب کنند. مطالعات انتخاب شده دامنه متفاوتی دارند.

در این فهرست عنوان «مکانیزم های معتبر» از «محمد اکبرپور» استاد دانشگاه استنفورد نیز وجود دارد.

یافته آنها که در حوزه نظریه بازی ها و طراحی بازار انجام شده، حراجی را نشان می دهد که همه قیمت خود را بدون داشتن آگاهی از قیمت هر کس دیگر ارائه می کنند و این بهترین راه برای اطمینان یافتن از این مطلب که حراج قانونی برگزار شده، عنوان شده است.

آنها در مقاله‌ای با استفاده از نظریه بازی‌ها این ایده ساده را به اثبات رسانده‌اند که "آن مزایده‌ای بیشترین مشروعیت را دارد که در آن افراد پیشنهاد خود را بدون دانستن پیشنهاد افراد دیگر ارائه کنند». «آلوین راث» اقتصاددان برنده جایزه نوبل در سال ۲۰۱۲ مقاله آنها را برای این فهرست پیشنهاد داده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار