وضعیت مدارس تحت پوشش سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در کمیسیون نخبگان و آینده نگاری علم و نوآوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی؛ جلسه 93 کمیسیون نخبگان و آینده نگاری علم و نوآوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.
در این جلسه که به ارائه آمار مدارس تحت پوشش سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان «سمپاد» اختصاص داشت؛ گزارش تدوین شده، توسط معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس مرکز ملی و پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان ارائه شد.
در این گزارش با اشاره به این موضوع که در سال 1397 مجموعا تعداد 678 مدرسه سمپاد در سراسر کشور وجود دارد.
همچنین این مطلب نیز عنوان شد که از این تعداد 313 مدرسه متوسطه اول و 365 مدرسه متوسطه دوم هستند و این در حالیست که تعداد این مدارس در سال 1392، 659 و در سال 1396، 696 بوده است.
پس از ارائه این گزارش اعضاء به بیان نظرات و پیشنهادهای خود درباره تعریف دقیق و جامع از مفاهیم و شاخصهای مرتبط با مدارس سمپاد، اصلاح روشهای تشخیص دانشآموزان دارای استعداد برتر، تمرکز بر مفاهیم تقویت کننده مسائل هویتی در میان دانش آموزان، لزوم شفافیت در سیاستهای مدنظر برای شکوفایی استعدادهای دانش آموزان، ایجاد هماهنگی فرادستگاهی میان نهادهای متولی و سیاستگذار، خطر کاهش متقاضیان تحصیل در رشتههای علوم پایه، تهیه آمار از فارغ التحصیلان سمپاد و آینده تحصیلی و شغلی دانش آموزان سمپاد و تأکید برای اجرای طرح شناسایی و هدایت تحصیلی استعدادهای برتر (شهاب) به منظور شناسایی استعدادهای برتر پرداختند.