یکی از اعضای لابی ضدایرانی FDD به شورای امنیت ملی آمریکا می‌پیوندد
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۷۳۳۸

یکی از اعضای لابی ضدایرانی FDD به شورای امنیت ملی آمریکا می‌پیوندد

کاخ سفید قصد دارد «ریچارد گلدبرگ»، از اعضای لابی ضدایرانی «بنیاد دفاع از دموکراسی» (FDD) را به عنوان عضو شورای امنیت ملی آمریکا منصوب کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، منابع خبری گزارش داده‌اند کاخ سفید قصد دارد «ریچارد گلدبرگ»، از اعضای لابی ضدایرانی «بنیاد دفاع از دموکراسی» (FDD) را به عنوان عضو شورای امنیت ملی آمریکا منصوب کند.

گلدبرگ قبل از مذاکرات هسته‌ای میان ایران و گروه ۱+۵ که معاون رئیس دفتر «مارک کرک»، از نمایندگان ضدایرانی کنگره آمریکا بود، مذاکره‌کننده اصلی کنگره در امور تحریم‌های ایران به شمار می‌رفت.

او بعد از استعفا از این سمت در سال ۲۰۱۷ به لابی ضدایرانی FDD پیوست. این بنیاد وابسته به لابی‌های صهیونیستی در دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا به یکی از اصلی‌ترین طراحان سیاست‌های ضدایرانی کاخ سفید تبدیل شده است.

در حال تکمیل...

پربازدیدترین آخرین اخبار