آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۷۳۸۱
اسفندماه؛

نخستین کنفرانس بین‌المللی تربیت دینی در ادیان ابراهیمی در مشهد برگزار می‌شود

نخستین کنفرانس بین‌المللی تربیت دینی در ادیان ابراهیمی از سوی دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) با همکاری معاونت علمی آستان قدس رضوی، اسفندماه در مشهد برگزار می‌شود.
امید ملائی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، نشست خبری نخستین کنفرانس بین‌المللی تربیت دینی در ادیان ابراهیمی توسط دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) با همکاری معاونت علمی آستان قدس رضوی که قرار است، اسفند ماه سال جاری در مشهد برگزار شود، روز گذشته برگزار شد.

علی سروری مجد، دبیر اجرایی اولین کنفرانس بین‌المللی تربیت دینی و رئیس دانشگاه آزاد مشهد در این نشسست خبری که در بنیاد پژوهش‌های اسلامی مشهد برگزار شد، با بیان اینکه اولین کنفرانس بین‌المللی تربیت دینی در ادیان ابراهیمی در اسفند ماه امسال به‌میزبانی مشهد برگزار می‌شود، گفت: برای این کنفرانس دو پیش کنفرانس طراحی شده بود که اولین پیش کنفرانس ماه گذشته در بیروت لبنان با حضور دانشمندان ایرانی و لبنانی برگزار شد و دومین پیش کنفرانس چهارشنبه و پنج‌شنبه ۱۹ و ۲۰ دی ماه در مشهد برگزار می‌شود.

سروری مجد ادامه داد: مجری اصلی این کنفرانس دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) است که این کار با مشارکت دانشگاه‌های دیگر، حوزه‌های علمیه سراسر کشور و پژوهشگاه‌ها کشور برگزار می‌شود.

دبیر اجرایی کنفرانس تربیت دینی در ادیان ابراهیمی افزود: سایر دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، موسسات آموزش عالی و حوزه‌های علمیه سراسر کشور در این نشست تخصصی حضور دارند، از مهم‌ترین اهداف برگزاری جلسات مذکور می‌توان به برقراری تعامل و هم‌فکری اندیشمندان مسلمان و سایر ادیان در ارتباط با مبانی، مسائل و چالش‌های مشترک در زمینه تربیت دینی است.

وی اظهار کرد: کنفرانس بین‌المللی ذکر شده به عنوان نخستین هم‌اندیشی برپا می‌شود که در این راستا اندیشمندان با مبحث‌های روز دنیا در ارتباط با تربیت دین با یکدیگر تعاملات برقرار می‌کنند، از دیگر اهداف این جلسات، تبادل تجارب عملی ادیان ابراهیمی و زمینه سازی دستیابی به تولید دانش و تقویت دین است.

سروری مجد با بیان اینکه امام رضا (ع) با هجرتی که به‌خراسان کردند، پایه‌گذار نهضت علمی در اواخر قرن دوم و اوایل قرن سوم دراین منطقه بود، اظهار کرد: آثار و طبعات این هجرت را در سال‌ها و قرن‌های بعد پس از هجرت امام رضا (ع) به‌این منطقه می‌بینید، دانشمندان بزرگ شیعه و اهل سنت از این منطقه به‌پاخواستند و نه تنها در جهان اسلام، بلکه در کل جهان تاثیرگذار بودند.

دبیر اجرایی اولین کنفرانس بین المللی تربیت دینی در ادیان ابراهیمی بیان کرد: اگر نهضت علمی امام رضا (ع) نبود، برخی افکار شرک‌آمیزی که در ادیان یهود و مسیحیت وجود داشت و آنچه که تحریف شده بود سبب می‌شد، دیگر امروز هم هیچ اسمی از یهودیت مسیحیت نباشد.

وی با بیان اینکه امام رضا (ع) با مناظراتی که انجام دادند سبب حفظ ادیان ابراهیمی شدند، تصریح کرد: نهضت علمی امام رضا (ع) برگرفته از قرآن کریم سبب رشد و بالندگی توحید در سراسر جهان شد، همچنین به‌توسعه علم در خراسان، کشور و دنیا شد.

سروری مجد افزود: بنیاد پژوهش‌های آستان قدس رضوی و معاونت آن این جلسات را با هدف آشنا کردن نهضت امام رضا (ع) با جهانیان برنامه ریزی کرده است، این ارگان تاکنون برنامه‌های حائز اهمیت دیگری نیز داشته که از آن‌ها می‌توان به بحث معنویت اشاره کرد.

دبیر اجرایی اولین کنفرانس بین المللی تربیت دینی در ادیان ابراهیمی خاطرنشان کرد: تفاوت کنفرانس مذکور با سایر برنامه‌ها در این است که کنفرانس تربیت دینی در ادیان ابراهیمی منحصراً به موضوع اشتراک اندیشه اسلامی در زمینه تولید دانش و اندیشه دین می‌پردازد، در این ارتباط چند محور تعیین شده است، به عنوان مثال فلسفه تربیت دینی، نظریه‌ها و الگو‌های تربیت دینی، تجربیات تربیت دینی و تربیت دینی در معارف مهم‌ترین ارگان جلسات مذکور هستند.

وی گفت: افراد مربوطه در این زمینه می‌توانند مقالات خود را تا ۲۰ بهمن‌ماه ارسال کنند و متولیان تا یک هفته پس از ارسال نتایج را اعلام می‌کنند، در نهایت کنفرانس اصلی در اسفندماه برگزار می‌شود.

سروری مجد اظهار داشت: نشست‌های روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه با عنوان نظام تربیت دینی در دانشگاه‌ها، حوزه‌ها و مراکز دینی با حضور سه تن از مسیحیان ساکن فرانسه برگزار می‌شود، نخستین نشست در روز چهارشنبه با هدف بحث و نتیجه‌گیری علمی و دقیق برگزار می‌شود، در روز پنجشنبه نیز نشست تخصصی دیگری با عنوان مبانی و مسائل مشترک ادیان شکل می‌گیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار