آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۸۵۶۵
تشکل‌های انقلابی و دانشجویی گلستان:

مشکلات استان گلستان نتیجه سوءمدیریت است/ دستاوردهای سفر هیئت دولت برای مردم تبیین شود

تشکل‌های انقلابی و دانشجویی دانشگاه‎‌های گلستان طی بیانیه‌ای در واکنش به سفر رئیس جمهور به این استان، مسائل و مشکلات آن را برشمرده و خواستار رسیدگی به این مشکلات از سوی هیئت دولت شدند. 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تشکل‌های تشکل‌های انقلابی و دانشجویی دانشگاه‎‌های گلستان به همراه برخی دیگر از تشکل‌های انقلابی این استان طی بیانیه‌ای در واکنش به سفر رئیس جمهور به این استان، مسائل و مشکلات آن را برشمرده و خواستار رسیدگی به این مشکلات از سوی هیات دولت شدند. 

در بخشی از این بیانیه آمده است:
 
شورای هماهنگی جبهه انقلاب با ابراز پایبندی به آرمان‌های امام راحل و عظیم الشان و تبعیت از رهنمود‌های مقام معظم رهبری، حضور رئیس جمهور محترم و هیات دولت را به استان گلستان گرامی داشته و آن را فرصت مغتنمی برای بیان مطالبات مردم عزیز استان گلستان می‌داند و بر این باور است که بسیاری از کاستی ها، مشکلات اجتماعی، اقتصادی و... نتیجه سوء مدیریت و نداشتن راهبرد‌های مشخص و عدم ارزش‌گذاری منابع ملی و سرمایه‌های انسانی است.

همانطور که همگان می‌دانند با گذشت بیش از ۲۰ سال از تاسیس استان گلستان و همچنین وجود قابلیت‌های لازم جهت توسعه همه جانبه، متاسفانه شاخص‌های توسعه یافتگی حاکی از عقب ماندگی شدید استان دارد که بخش بزرگی از این عقب ماندگی متوجه مدیریت بر این استان است. متاسفانه تا به‌حال در تربیت نخبگانی جوانان مستعد مدیریت و شایسته سالاری هیچ گونه توجهی نشده و همواره استان گلستان، سکوی پرش مدیران پروازی و غیر بومی بوده است و لذا نتیجه تصمیمات نادرست و غیرکارشناسی کوله بار عقب ماندگی استان را سنگین‌تر کرده است.

اینک در آستانه سفر دولت محترم به استان گلستان انتظار می‌رود رهآورد‌ها و دستاورد‌های سفر برای مردم به طور ملموس تبیین شود و از طرفی نگاه ویژه به مطالبات اساسی و برزمین مانده مردم استان به شرح ذیل داشته باشند.

۱- اهتمام جدی، سریع و صریح به معیشت آحاد جامعه و بخصوص اقشار کم درآمد و آسیب پذیر استان بخصوص مطالبات کارگران، کارکنان و حقوق بگیران.

۲- تسریع در تکمیل پروژه‌های ناتمام همچون پتروشیمی گلستان با بیش از ۹۰ هزار سهامدار و راه آهن گرگان به مشهد طبق برنامه زمان بندی مشخص و گزارش مستمر و مرحله‌ای به مردم استان.

۳- رصدکردن فرآیند ایجاد اشتغال در بالاترین سطح مدیریتی استان با تهیه بانک اطلاعات شاغلین و گزارش ملموس به مردم استان.

۴- وفاداری حاکمیت استان و دولت مردان به شایسته سالاری برای تحقق شعار اعتدال در بهره مندی از تمامی ظرفیت‌های سیاسی و نخبگانی و نیرو‌های وفادار به نظام جمهوری اسلامی ایران و پرهیز از برخورد‌های ناعادلانه، باندی، سیاسی و گزینشی.

۵- بهره برداری بهینه از مراکز آموزشی و پژوهشی و ایجاد التزام عملی به نقشه جامع علمی کشور با نگاه ویژه به اشتغال دانش آموختگان به عنوان اصلی‌ترین دستاورد مراکز دانشگاهی.

۶- تسهیل در فرآیند سرمایه گذاری و ترغیب سرمایه گذاران و کارآفرینان به ارائه طرح‌های توسعه‌ای استان

۷- نظارت و بازرسی جدی و مستمر از نهاد‌ها و ادارات در راستای پاسخگویی، مسئولیت¬پذیری و کارآمدی اجزای دولت مردان با هدف تشویق خادمین ملت و عزل و برکناری افراد نالایق.

۸- کنترل نوسانات بازار، قیمت کالا و خدمات با حضور مردم و تشکل‌ها و شبکه‌های مردم نهاد

۹- در تولید و عرضه برخی از محصولات کشاورزی استان گلستان جزو استان‌های برتر کشور می‌باشد؛ این در حالی است که راهبرد‌های توسعه نامشخص، الگوی کشت نامعین و کشاورزان عزیز بعضاً در تهیه ابتدایی‌ترین ملزومات کشاورزی با چالش‌های جدی مواجه اند.

۱۰- یکی از بزرگترین ظرفیت‌های درآمد و اشتغالِ پایدار، توسعه گردشگری است؛ دورنمای این صنعت هنوز نامشخص است و سرمایه گذاران در کش و قوس‌های ادارات اسیر و سرگردانند.

۱۱- نرخ بیکاری جوانان، بانوان و دانش آموختگان بسیار بالاست. نرخ مشارکت اقتصادی طی دهه گذشته رو به کاهش است. آمار طلاق رشد نگران کننده دارد. راه‌های برون رفت از این چالش‌ها در دولت مدعی تدبیر و امید تا کنون نتیجه‌ای نداشته است.

۱۲-علی رغم تاکیدات رهبری معظم انقلاب در توجه به اقتصاد مقاومتی، که یک اقتصاد درون زا است و تنها شیوه رشد و تعالی کشور در ثبات اقتصادی است و وابستگی‌ها را به حداقل می‌رساند در برنامه و رویکرد مدیران استانی دولت آشکار نیست و نیاز به اقدام جدی و عملیاتی دارد.

۱۳- مردم انتظار دارند که دولت مردان استان عملکردشان را با برنامه‌های مدون خود مقایسه نمایند و میزان تحقق آن را بازگو کنند؛ آمار و ارقام پراکنده و گزینشی برای مردم قابل توجیه نخواهد بود.

۱۴-استان گلستان جزو ده استان حادثه خیز کشور است و مخاطرات طبیعی (سیل، زمین لغزش، زلزله) و مسائل زیست محیطی (آلودگی، تصاحب بی رویه به منابع طبیعی و از بین رفتن آنها) همواره استان را با چالش‌های زیادی مواجه می‌کند؛ چه برنامه مدون و یا عزم جدی برای کنترل مدیریت شده و زیربنایی آن‌ها وجود دارد؟

۱۵-صنعت استان و بازار کسب و کار بشدت از رونق افتاده است به طوریکه بسیاری از واحد‌های تولیدی یا راکداند یا با حداقل ظرفیت فعالیت می‌کنند؛ آیا متولیان این بخش نباید پاسخ منطقی به این چالش بزرگ دهند؟
۱۶- از دولت محترم انتظار می‌رود در آستانه چهل سالگی انقلاب اسلامی پافشاری بر تحقق آرمان‌ها و ارزش-های اصیل انقلاب را سرلوحه امور قرار دهد؛ از همه ظرفیت‌ها و سلیقه‌ها استفاده کند و از نفوذ و حاکمیت دولت در سایه (دولت رانت و قدرت) جلوگیری نماید.

شورای هماهنگی جبهه انقلاب اسلامی
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار