به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،این نشریات در تیترها و یادداشتهای القایی خود کوشیدهاند موضوع را به دغدغههای هنجارشکنانه خود در حوزه فرهنگی سرایت بدهند. آنها مدعی شدهاند «شادی را نباید از مردم بگیریم».
صرف نظر از معیارها و هنجارهای شرعی و عرفی و اخلاقی درباره مرز شادی مباح و حرام، باید به این نشریات یادآور شد شادی حقیقی و پایدار مردم- که حق آنهاست- هنگامی است که عزت و اقتدار کشور در سیاست خارجی حفظ شود، مقابل دشمن ضعف و انفعال نشان داده نشود و معیشت و زندگی مردم، مورد بیاعتنایی یا دهنکجی همین طیف مدعی «شادی مردم» قرار نگیرد.
شاد واقعی جوانان (که سربازان هم جزو آنها هستند) وقتی است که «اشتغال و ازدواج» به عنوان اولویت جوانان و مردم،در حاشیه سیاستبازیها، حاشیهسازیها و تلاش برای فریب مردم در دو قطبیهای معجول فرهنگی قرار نگیرد، براستی آیا یک هزارم حجم فضاسازیهایی که طیف مذکور درباره کنسرت و کنسرتبازی و حواشی خوانندگان مبتذل انجام دادند، به مشکلات واقعی مردم هم پرداختهاند؟! چرا همین اولویتها را از دولت مطالبه نمیکنند؟!
گفتنی است طبق آمار مرکز آمار از سال 96، 95 درصد مردم در این سال اصلاً به کنسرت نرفتهاند (حال آن که رسانههای زنجیرهای، چندین ماه، تبدیل به مسئله اول کشور کرده بودند). طبق همین آمار، 94/9 درصد مردم در همین سال به تماشای تئاتر و 81/1 درصد به سینما رفتهاند.