دبیر رشته خوشنویسی یازدهمین جشنواره تجسمی فجر گفت: از میان ۵۵۰ اثر رسیده به دبیرخانه ۷۹ اثر انتخاب شدهاند که درمرحله بعدی، اصل آثار با تصویرشان تطبیق داده میشوند تا آثار نهایی مشخص شوند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، امیراحمد فلسفی، دبیر رشته خوشنویسی یازدهمین جشنواره تجسمی فجر، درباره مرحله نخست داوری آثار خوشنویسی توضیح داد: ممکن است پس از رسیدن اصل آثار تعداد محدودی از آنها به دلیل مغایرت با تصویر حذف شوند. ولی در حال حاضر از میان ۵۵۰ اثر رسیده به دبیرخانه ۷۹ اثر انتخاب شدهاند.
وی افزود: در مرحله بعد که ۲۵ دی ماه انجام می شود اصل این آثار با تصویرشان مطابقت داده میشود و تکلیف نهایی تعداد آثار بخش خوشنویسی مشخص میشود. مرحله آخر داوری هم که انتخاب اثر منتخب این بخش و اثر شایسته تقدیر است.
این هنرمند خوشنویس گفت: با توجه به تجربه و سابقه داوران بخش خوشنویسی، خوشبختانه در داوری اولیه مشکلی نداشتیم و در ساعتهای محدودی آثار منتخب برای نمایش در نمایشگاه انتخاب شدند. در این مرحله منتظر هستیم که اصل آثاری که تصویرشان را بررسی کردیم به دبیرخانه برسد تا بتوانیم در مرحله بعد آنها را هم بررسی کنیم.
فلسفی اظهار داشت: با توجه به اینکه امسال دوسالانه خوشنویسی داشتیم اما با این حال استقبال از جشنواره فجر خوب بود و آثار خوبی به دبیرخانه جشنواره آمد.
وی افزود: البته از نظر من این تمام توان خوشنویسی کشور بسیار بالاست و میتوان در سالهای آینده میزبان آثار بیشتر و بهتری بود. وقتی هنرها از هم تفکیک میشوند هنرمندان رشتههایی مثل خوشنویسی میدانند کا کارهایشان بهتر دیده میشود و به همین دلیل انگیزه بیشتری برای شرکت در این رویداد هنری دارند و روی کار اصلی خود تمرکز میکنند. بنابراین تفکیک بخشهای جشنواره قطعا روی حضور خوشنویسان تاثیر مثبت داشته است.
فلسفی مدعی شد: داوری امسال هم بهتر و منصفانهتر بود. چون در سالهای قبل با وجود رشتههای متنوع هنری داوری عادلانهای روی هنر خوشنویسی نبود. هنر خوشنویسی یک تاریخ هزارساله دارد. اگر قرار باشد با هنرهای مدرن یک جا داوری شود عادلانه نیست.
یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر با دبیری ابراهیم حقیقی در بهمن ماه ۱۳۹۷ برگزار میشود. در این جشنواره سید امیر سقراطی دبیری هنری و محسن سلیمانی دبیری اجرایی را عهدهدار هستند.