آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۸۹۹۰
یزدان‌مهر خبر داد

ساخت سرای دانشجویی با ظرفیت ۲۵۰ نفر در دانشگاه نهاوند آغاز شد/ اختصاص ۳۰ میلیارد ریال برای احداث

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: سرای دانشجویی با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال با مشارکت صندوق رفاه دانشجویان و دانشگاه ملایر و به صورت تسهیلات بانکی ساخته می‌شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بهرام نیا در آیین کلنگ زنی سرای دانشجویی (خوابگاه) دانشگاه نهاوند که امروز و با حضور یزدان مهر، مشاور وزیر و رییس صندوق رفاه دانشجویان برگزار شد، گفت: از عنایت غلامی، وزیر علوم به توسعه کیفی دانشگاه‌ها خاصه دانشگاه نهاوند تشکر می‌کنم.

وی افزود: شتاب توسعه امکانات رفاهی از جمله: ساخت خوابگاه، صنعتی شدن سلف سرویس، ایجاد چمن مصنوعی و تجهیز خوابگاه‌ها را مدیون عنایت دکتر غلامی و مدیریت جهادی و خستگی ناپذیر مهندس یزدان مهر در توجه به مناطق کمتر توسعه یافته می‌دانم.

همچنین در این آیین مهندس ذوالفقار یزدان مهر مشاور وزیر و رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: دانشگاه نهاوند در شهرستان نهاوندهم از جمله دانشگاه‌هایی بوده که با کمبود خوابگاه مواجه است و با تسهیلاتی که دانشگاه و صندوق رفاه کمک خواهد کرد یک سرای دانشجویی با ظرفیت ۲۵۰ نفر و با امکانات لازم امروز در سایت این دانشگاه کلنگ‌زنی و عملیات اجرایی آن انجام خواهد شد که مشکلی در رابطه با تخصیص اعتبار آن وجود ندارد.

یزدان مهر ظرفیت این سرای دانشجویی را ۲۵۰ نفر اعلام کرد و افزود: این سرا با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال که با مشارکت و همکاری صندوق رفاه دانشجویان و دانشگاه ملایر و به صورت تسهیلات بانکی ساخته می‌شود.

گفتنی است، پیش از ظهر امروز با حضور بهرام نیا، نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی، مهندس یزدان مهر مشاور وزیر و رییس صندوق رفاه دانشجویان، مهندس ناصری فرماندار نهاوند و دکتر حسین مرادی مخلص رییس دانشگاه نهاوند کلنگ احداث سرای دانشجویی با ظرفیت ۲۵۰ نفر ویژه دختران، که با مشارکت دانشگاه و صندوق رفاه دانشجویان احداث می‌شود به زمین زده شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار