آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۹۱۲۹
با توافق مسئولان دانشگاه با پایگاه نوژه؛

دانشجویان دانشگاه صنعتی همدان از امتیاز کسر خدمت بهره‌مند می‌شوند

کسر خدمت دانشجویان دانشگاه صنعتی در قرارداد بین مسئولان پایگاه نوژه و دانشگاه صنعتی همدان مورد توافق قرار گرفت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در جلسه مسئولان مرکز تحقیقات فنی پایگاه نوژه با مسئولین دانشگاه صنعتی تفاهمی مورد توافق قرارگرفت که در آن دانشجویان کارشناسی ارشد و مقاطع بالاتر می‌توانند در قالب «همکار تحقیقاتی» طرح‌های پژوهش و تحقیقاتی انجام دهند و از تخفیفات کسر از خدمت بهره‌مند شوند.

همچنین در این جلسه موافقت شد تا امکان بازدید از تجهیزات، زیرساخت‌ها و هواپیما‌های این مرکز را برای دانشجویان فراهم شود.

رییس دانشگاه صنعتی همدان در این نشست به رشد و سیر صعودی در جذب دانشجویان به نسبت سایر دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: دانشگاه صنعتی همدان در جذب دانشجو به برنامه افق چشم انداز خود پیش از موعد پیش بینی شده دست یافته است.

وی افزود: دانشگاه صنعتی همدان توان و ظرفیت حل و ترفیع مشکلات جامعه را دارد. دکتر نیلی در ادامه به سیاست جدید دانشگاه در حوزه آزمایشگاه مرکزی این مجموعه اشاره کرد و گفت: دانشگاه صنعتی همدان در بخش تجهیز و ساخت دستگاه‌ها و تجهیزات ورود می‌کند.

مسئول مرکز تحقیقات فنی پایگاه نوژه در این جلسه گفت:: ارتباط این پایگاه با دانشگاه می‌تواند بیشتر شود و دانشگاه‌های استان با کمک صنایع به تحقیق، تولید و رفع نیاز‌های پایگاه بپردازند.

در این جلسه تفاهمی مورد توافق قرارگرفت که در آن دانشجویان کارشناسی ارشد و مقاطع بالاتر می‌توانند در قالب «همکار تحقیقاتی» طرح‌های پژوهش و تحقیقاتی انجام دهندو از تخفیفات کسر از خدمت بهره‌مند شوند. دانشجویان می‌می توانند به دو صورت در این پروژه شرکت نمایند، نخست آنکه طرح‌هایی از سوی پایگاه با موضوع مشخص به دانشگاه ارائه شود و دانشجویان این طرح‌ها را مورد تحقیق و پژوهش قراردهند و یا اینکه ایده‌های جدید و راه کار‌هایی در حوزه‌های نظامی و نیروی هوایی از طرف دانشجویان به پایگاه ارائه شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار