کد خبر:۷۳۹۷۷۶

ثبت‌نام سفر به عتبات در اسفندماه آغاز شد

ثبت‌نام علاقه‌مندان سفر به عتبات در اسفندماه از امروز 29 دی‌ماه از سوی سازمان حج و زیارت آغاز شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نام‌نویسی از متقاضیان سفر به عتبات در اسفند سال جاری از ساعت ۱۰ صبح امروز ۲۹ دی‌ماه به همت سازمان حج و زیارت آغاز شد.

بر همین اساس تمامی علاقه‌مندان به سفر عتبات از اول تا ۲۳ اسفندماه امسال می‌توانند با مراجعه به یکی از دو هزار و ۵۰۰ دفتر مجاز حج و زیارت اقدام به نام‌نویسی کنند.

در ماه‌های اخیر سازمان حج و زیارت هر ماه یک هزار و ۵۰۰ کاروان از شهرها و نقاط مختلف کشور به صورت زمینی و هوایی به عتبات اعزام می‌کرد که این روند همچنان نیز ادامه دارد.

به گفته مرتضی آقایی مدیر کل عتبات سازمان حج و زیارت با توجه به ازدحام جمعیت در ایام ولادت حضرت هادی (ع) در سامرا، ممکن است برخی از کاروان‌ها در این ایام به سامرا مشرف نشوند که بر اساس زمان‌بندی هزینه آن از چنین کاروان‌هایی اخذ نخواهد شد.

همچنین پس از ۲۳ اسفندماه و پایان اعزام‌های کاروان‌های این دوره، دور جدید سفر به عتبات در قالب سفرهای نوروزی به اعتاب مقدسه عراق آغاز می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار