کشوری، چون امریکا که با فریب، دزدی، کشتار و خون ریزی انسانهای مظلوم ثروتی به دست آورده است با این همه دزدی، غارت باز هم مقروضترین دولت است.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا زارع شهرآبادی؛* ابتدای سخن را با انتقادی از خودمان یعنی جوانان شروع میکنم، از آنجا که هنوز در زندگی وقتی برای بیانات، ولی امرمان کنار نگذاشتیم، وقتی نه از نوع مستحب بلکه از نوع واجبش.
صحبت، ولی امر با امت خود یک سخنرانی نیست بلکه به قول بزرگی دستوراتی هست که عمل به آنها واجب است، حال باید از ماهایی که حتی از سمع بیانات گوهر بار این نعمت الهی دریغ میورزیم، پرسید که چطور اسم خود را میخواهیم در صف مقدم این جنگ نرم قرار بدهیم؟
چند روز پیش امام خامنهای دیداری با مردم قم داشتند که آنجا هم صحبت از کارهایی شد که جوانان باید انجام دهند (رجوع شود به بیانات گوهر بار معظم له در آن دیدار)؛ ان شا الله که یادمان نرود!
امام امت در قسمتی از این دیدار فرمودند:" ثروتمندترین دولتهای دنیا، امروز مقروضترین و گرفتارترینِ دولتهای دنیا است... ".
سؤال اینجا است که جمله بالا در نگاه اول یک جمله متناقض نما است و قابل قبول نیست. مگر میشود کسی ثروتمندترین باشد و مقروض ترین؟!
در علم منطق، فلسفه و فقه یک اصلی وجو دارد که ابده بدیهیات است و میگوید: اجتماع و ارتفاع نقیضین محال است. بنابر این فرض؛ در مورد صحبت حضرت آقا باید بیان کرد که با توجه به اینکه جمله ایشان دو قسمت دارد، یا قسمت اول آن در مورد یک دولت و قسمت دوم در مورد دولت دیگری است یا اگر همه آن مربوط به یک دولت است پس همه آن حقیقت ندارد!
ابتدا با اندک تاملی در قبل و بعد بیانات دیدار مذکور به راحتی فهمیده میشود که آن جمله تماما مربوط به یک دولت میتواند باشد، حال سؤالی که ایجاد میشود این است که؛ با توجه با آن فرض عقلی چطور میشود این جمله را تماما برای یک دولت بپذیریم؟
پذیرفتن این جمله با توجه به آن فرض عقلی مذکور فقط یک راه دارد و آن اینکه یک قسمت جمله مجازی و یک قسمت اصلی و حقیقی باشد؛ یا بهتر است بگویم یک قسمت جمله وجود خارجی ندارد و یک قسمت وجود دارد.
همانطور که در جمله امام امت هم بیان شد لفظ دولت به صورت جمع آورده شد یعنی منظورشان فقط یک دولت نیست و دولتهایی این وضعیت را دارند، اما برای فهم راحتتر مطلب، ما یک مثال از این دولتها را میآوریم. مثل خیلی واضح و روشن این جمله دولت ایالات متحده امریکا میباشد.بدهیهای دولت امریکا طبق آمارهای خودشان هم اکنون قریب به ۲۲ تریلیون دلار است که با این آمار رتبه نخست را در دنیا از نظر بدهکار بودن، دارا میباشد.
پر واضح است که یک فرد یا یک دولت زمانی ثروتمند واقعی محسوب میشود که بر اساس همان معیارهایی که مورد بررسی قرار میگیرد خالص دارایی هایش بیشتر از همه باشد یا به طور نسبی این طور باشد، اما کشوری، چون امریکا که با فریب، دزدی، کشتار و خون ریزی انسانهای مظلوم از جمله زنان و کودکان، صدور تورم خود به کشورها از طریق قرار دادن مبنای پولی خود به عنوان مبنای پول جهانی، استعمار و استثمار ملتها، ربا و... ثروتی به دست آورده است و از طرفی با این همه دزدی، غارت و... باز هم مقروضترین دولت است.
پس بر همگان باید مبرهن باشد که جمله ثروتمندترین دولت دنیا یک عنوان ظاهری و تقلبی هست که اولا برای پنهان کردن عنوان مقروضترین دولت دنیا و ثانیا برای معرفی خود به عنوان کدخدای دنیا و اینکه اگر من نابود شوم شما هم نابود میشوید، پس حواستان را جمع کنید که باید همیشه ثروت تان مال من است؟!
مردم دنیا آگاه هستند و روز به روز بیشتر هم خواهند شد و به زودی همگان شاهد غرق شدن دولت امریکا در باتلاق بدهیهای خود خواهند بود و این حباب ثروتمندی ترک خواهد خورد و چهره اصلی اش که مقروضترین دولت دنیا است نمایان خواهد شد.
نتیجه آنکه این چنین دولت هایی، چون هم از نظر معنوی (که اصل هر چیزی هست) و هم از نظر مادی در حال شکست عظیمی و مرگباری هستند و، ولی امرمسلمین با بیان این جمله قصد داشتند مردم دنیا را متنبه و هوشیار نمایدند که اینها پشت عنوان ثروتمندترین دولتهای دنیا پنهان گشته اند، اما در اصل این طور نیست و عنوان حقیقی اینها همان مقروضترین دولتهای دنیا است و دلیل این هم را خود امام امت به صورت تلویحی بیان نمودند و آن چیزی نیست جز اینکه اینها "احمقهای درجه یکی" هستند چرا که از یک احمق چنین نتیجه و برآیندی برای یک دولت حاصل خواهد شد.
این نظام جمهوری اسلامی ایران هست که بر عکس آنها هم از نظر معنوی و هم از نظر مادی (به صورت کلی نه مصداقی) در حال پیشرفت و حرکت به سوی آرمان بلند خود یعنی تمدن نوین اسلامی است و ان شا الله آن روزی که تمدن بر حق نوین اسلامی سراسر عالم را فر بگیرد و نابودی تمدنهای باطل را به نظاره بنشینیم؛ و مصداقی عینی آیه شریف ((وَقُلْ جَاءَ الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ کَانَ زَهُوقًا)) را مشاهد نمایایم، دور نخواهد بود؛ و نکتهای که درخور توجه و تامل هست این است که، این صحبتهای حرفهای شعاری و از روی تعصب نیست بلکه براساس آمارهای موجود و مورد قبول همگان هست که در این نوشته کوتاه مجال آوردن آنها نیست.
اما ان شاالله دوستان و سروران گرامی که مطلب را خواندند، برای اثبات مطلب یا اصلا برای رد آن دنبال آمارهای موثق و مورد قبول همگان هست، باشند و با شعار و مصداقهای نابجا گمراه نشوند، باشد که حقیقت روشن شود؛ و کلام آخر اینکه، "پسای مردم عالم آماده شنیدن صدای خوردن شدن استخوانهای امریکا و هم پیمانانش باشید"...
علیرضا زارع شهرآبادی - دبیر اسبق جامعه اسلامی دانشجویان یزد و هیات عالی نظارت جامعه اسلامی دانشجویان یزد، طلبه حوزه علمیه معصومیه (س) قم
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.