آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۱۷۲۸
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه اراک:

۹۰ درصد بودجه معاونت دانشجویی دانشگاه اراک صرف تغذیه دانشجویان شده است

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه اراک گفت: از بودجه ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومانی حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه اراک در سال گذشته، ۹۰ درصد هزینه تغذیه دانشجویان بوده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا بهرامی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه اراک در جمع خبرنگاران به چالش‌های حوزه دانشجویی و فرهنگی اشاره کرد و گفت: یکی از وظایف اصلی ین حوزه، ارائه خدمات رفاهی، فرهنگی، فوق برنامه و گردشگری به دانشجویان است.

بهرامی با بیان اینکه ضروری است حداقل امکانات را در اختیار دانشجویان قرار دهیم، افزود: یکی از وظایف دانشگاه‌ها، پاسداشت و ترویج اندیشه‌های دینی و انقلابی است و بر اساس افکار بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و مقام معظم رهبری، ایجاد افکار انقلابی در ذهن نسل جوان با حفظ پویایی و بالندگی، از اهداف اصلی دانشگاه است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه اراک تصریح کرد: انتقادات و اعتراضاتی که در دوران دانشجویی بیان می‌شود، امری عادی است چراکه جوانان قشری منتقد و آرمان گرا هستند و ما نیز اعتراض را حق دانشجو می‌دانیم.

وی بیان کرد: توجه و ترغیب به برگزاری و حضور در کرسی‌های آزاداندیشی و توجه به دین و باور‌های دینی و اعتقادی با ارائه برنامه‌های مناسب براساس ذائقه جوان امروز، از دیگر اهداف دانشگاه در عرصه امور فرهنگی است.

بهرامی به بودجه سه میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومانی حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه در سال گذشته اشاره کرد و گفت: بیش از ۹۰ درصد این بودجه در حوزه تغذیه صرف شده است.

وی ادامه داد: در سال جاری این مقدار به حدود ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان رسیده که با تورم کنونی اصلا هم خوانی ندارد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه اراک یکی از رویکرد‌های مهم حوزه فرهنگی را قانون‌مداری و قانونمند کردن دانشجویان عنوان کرد و درخصوص بروز برخی حواشی در اجرای بعضی از برنامه‌های فرهنگی، گفت: مسلما با اجرا و برگزاری بیش از ۳۵۰ برنامه متنوع فرهنگی در دانشگاه احتمال بروز حاشیه نیز وجود دارد و امری غیرمنتظره نیست.

وی درخصوص اعتراض دانشجویان به کیفیت غذای دانشگاه گفت: باتوجه به اینکه سلایق و ذائقه‌های مختلفی در دانشگاه حضور دارند، معمولا ۲۵ درصد دانشجویان از غذا ابراز نارضایتی می‌کنند که این امری طبیعی است در اعتراضات اخیر هم برخی افرادی بودند که اهداف دیگری به جز اصلاح مشکل غذای دانشگاه داشتند.

بهرامی ادامه داد: تمام تلاش ما این است که با توجه به تفاوت‌های سلیقه ای، تنوع غذایی ایجاد کنیم هرچند این اتفاق به سختی امکان پذیر است.

وی با اشاره به اینکه خوابگاه یکی از دغدغه‌های اصلی دانشجویان است، افزود: امید است با تکمیل خوابگاه‌هایی که در ۲ سال آینده افتتاح می‌شوند و بالغ بر ۷۰۰ نفر به ظرفیت خوابگاه‌های دانشگاه اضافه می‌شود، مشکلات موجود در این زمینه کاهش پیدا کند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اراک با یادآوری اینکه برخی اتوبوس‌هایی که در گذشته در حوزه حمل و نقل دانشجویان استفاده می‌شدند، امروزه فرسوده شده اند و مورد استفاده قرار نمی‌گیرند، تصریح کرد: کار اصلی انتقال دانشجویان از خوابگاه‌ها به دانشگاه بر عهده شرکت‌هایی است که حوزه معاونت پشتیبانی با آن‌ها قرارداد امضا می‌کند.

وی همچنین از ارائه ۱۲ نوع وام از سوی صندوق رفاه دانشجویی خبر داد و گفت: در نیم سال جاری حدود هزار و ۷۰ نفر از دانشجویان متقاضی دریافت وام هستند که در مجموع حدود ۲۰۰ میلیون تومان به حساب دانشجویان واریز شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار