عضو هیئتعلمی گروه اقتصاد اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: یکی از موانع پیشروی اقتصاد مقاومتی درک مفهوم آن از سوی مردم است، برای گفتمانسازی اقتصاد مقاومتی باید برداشت مشترکی ایجاد شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، اولین جلسه از سلسله جلسات موانع تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی توسط گروه اقتصاد اسلامی پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
وحید ارشدی، عضو هیئتعلمی گروه اقتصاد اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد در این جلسه به اهداف و ضرورت برگزاری این جلسات در شرایط اقتصادی امروز و نیازهای آن پرداخت.
ارشدی یکی از موانع پیشروی اقتصاد مقاومتی را درک مفهوم آن توسط مردم در سطوح مختلف دانست و بیان کرد: برای گفتمانسازی اقتصاد مقاومتی باید برداشت مشترکی ایجاد شود تا همگرایی برای اجرای آن حاصل آید.
عضو هیئتعلمی گروه اقتصاد اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد اقتصاد مقاومتی را مانند بیمهکردن و واکسیناسیون بدن در مقابل شوکها و بحرانها در شرایط مختلف دانست و آن را امری عقلایی و منطقی تصویر کرد و ادامه داد: این در حالی است که برخی، آن را امری سیاسی تلقی میکنند و آن را امری سرگرمکننده میدانند.
وی به ظرفیت دانشگاه و ابزارهای آن برای تولید ادبیات اقتصاد مقاومتی و بهرهگیری از تجارب جهانی در مقاومسازی اقتصاد در مقابل انواع تکانهها و یافتههای پژوهشی در این موضوع اشاره کرد و ادامه داد: همافزایی دانشگاه و دستگاههای اجرایی و تقنینی، قابلیت دستیابی به راهحلهای قابل اجرا برای مقاومسازی و ضد آسیبپذیر کردن اقتصاد را در سطوح مختلف فردی، سازمانی، منطقهای و ملی میسّر میسازد و باید دانشکدهها و پژوهشکدههای مرتبط در این مسیر، گامهای محسوسی بردارند.
ارشدی با اشاره به ابلاغ حکم ریاست دانشگاه فردوسی مشهد به پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد در مورد پیگیری امور مربوط به اقتصاد مقاومتی، به لزوم اولویتبندی موضوعات و مسائل اقتصاد مقاومتی که قابلبحث و بررسی در پژوهشکده باشد پرداخت و از حاضران خواست که با پرکردن پرسشنامه، مهمترین موضوعات قابلبررسی را مشخص کنند.