به تازگی استارت آپی تاسیس شده که قصد دارد با فرستادن کپسولی مخصوص به فضا، دانههای قهوه را در فضا برشته کند.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، یک استارت آپ جدید هدف بلندپروازانهای در نظر گرفته است و قصد دارد در فضا دانههای قهوه را برشته کند.
برای این منظور «آندرس کاوالینی» و «حارم الخفاجی» تصمیم دارند موشکی بسازند که کپسول مخصوص برشته کردن قهوه را همراه خود به فضا میبرد.
طبق طرح اولیه این پروژه، موشکی به فضا فرستاده میشود و یک کپسول را در ارتفاع ۲۰۰ کیلومتری سطح زمین رها میکند. درمرحله بعد دانههای قهوه هنگام ورود دوباره کپسول به اتمسفر زمین برشته و درون یک تانک پرفشار شناور میشوند.
قرار است موشک برای این عملیات در ۲۰۲۰ به فضا ارسال شود. ۲ موسس استارت آپ Space Roaster مطمئن هستند که میتوانند بهترین قهوه برشته شده را تامین کنند.
آنها معتقدند در فرایند معمولی برشته کردن قهوه، بیشتر دانههای آن در تماس با ظرف داغ میسوزند. اما طرح اولیه آنها قهوه را در گرانش صفر برشته میکند، بنابراین دانههای آن در کپسول شناور میشوند و به سطح داغ نمیچسبند و نمیسوزند. علاوه برآن دانههای قهوه در فضا با حرارت بیشتری برشته میشوند. دمای خارج کپسول حدود ۳۶۰ درجه سانتیگراد است و دمای داخل آن نیز حدود ۲۰۰ درجه سانتیگراد کنترل میشود.
موسسان این استارت آپ مشغول مذاکره با شرکتهایی مانند «راکت لب» و «بلواوریجین» برای اجرای این پروژه هستند.