به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، علی دارابی معاون امور استانهای سازمان صداوسیما پس از تماشای فیلم«23 نفر» که پنجشنبه شب در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به نمایش درآمد، ضمن تشکر از سازمان اوج که به تولید و ساخت کارهای ارزشی همت دارند، گفت: فیلم 23 نفر داستانی درباره بخشی از دوران دفاع مقدس است و بنده نیز قهرمانهای داستان به خصوص آقای صالح قاری همکار ما در صداوسیمای مرکز آبادان را می شناسم و درباره آنها مطالعه کردم.
دارابی با اشاره به اینکه ما هر چه قدر در روایت واقعیتهای جنگ تلاش کنیم، بسیار خوب و ارزنده است، گفت: اما در این زمینه دو ملاحظه وجود دارد. اگر امروز ما از جنگ صحبت میکنیم و سی امین سال پایان جنگ را سال آینده شاهد هستیم، باید پردازش به گونهای باشد که در عین حال که واقعیتهای جنگ را روایت میشود، به مودت و برادری عمیقی دو ملت که عمق استراتژیک ایران و عراق هست در شرایط امروز آسیبی وارد نشود.
معاون امور استانهای سازمان صداوسیما گفت که ما هر چه قدر در این زمین هزینه کنیم، کم است و باید کارهای خود را از لحاظ هنری و پردازش و جلوه های ویژه ارزشمندتر و قوی تر کنیم تا باور پذیرتر و جدی تر شود.
دارابی در خاتمه سخنانش به فیلم 23 نفر گریزی زد و درباره فیلم گفت که فیلم به لحاظ قصه و داستان قابل تقدیر است اما به لحاظ جلوه های ویژه و بازیهای انجام شده فاصله زیادی با کارهای حرفه ای دارد.
برپایه این گزارش، «23نفر» به تهیهکنندگی مجتبی فرآورده، روایت گروهی از رزمندگان نوجوان ایرانی است که در جریان جنگ ایران و عراق در سال 1361 به اسارت نیروهای عراقی درآمدند.
سازندگان فیلم سینمایی «23 نفر» عبارتند از؛ تهیهکننده: مجتبی فرآورده، نویسنده و کارگردان: مهدی جعفری، مدیر فیلمبرداری: مرتضی قیدی، طراح صحنه: کامیاب امین عشایری، طراح لباس: سارا سمیعی، جلوههای ویژه میدانی: محسن روزبهانی، جلوههای ویژه بصری جنگ: هادی اسلامی، جلو های ویژه بصری بخش عراق: امیر سحرخیز، مدیر تولید: رضا زنجانیان، عکاس: محمد بدرلو، مشاوران: احمد یوسفزاده، محمد ساردوئی، تدوین: میثم مولایی، صدابردار و صداگذار: بهمن اردلان، طراح چهرهپردازی: عباس عباسی، مشاور رسانه ای: مهرداد معظمی.
این فیلم در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمده است.