جسارت لازم برای بازی در هر نقشی را دارم/ برای بازیگران زن سینمای ایران کمتر نقش متفاوت نوشته می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۳۶۳۵
شبنم مقدمی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

جسارت لازم برای بازی در هر نقشی را دارم/ برای بازیگران زن سینمای ایران کمتر نقش متفاوت نوشته می‌شود

بازیگر سینما و تلویزیون گفت: پذیرفتن نقش‌های خاص، به هیچ عنوان نمی‌تواند سابقه سینمایی مرا خراب کند؛ به هیچ‌وجه نمی‌خواهم در تجربیات جدید را به روی خودم ببندم.

جسارت لازم برای بازی در هر نقشی را دارم/ برای بازیگران زن سینمای ایران کمتر نقش متفاوت نوشته می‌شود

شبنم مقدمی، بازیگر سینما و تلویزیون که امسال با فیلم‌هایی همچون «زهر مار» در جشنواره فجر حضور دارد در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو با اشاره به این فیلم عنوان کرد: فیلم جواد رضویان، فیلمنامه خوبی داشت و به نظرم برای بازیگر زن در سینمای ایران، نقش این چنینی که متفاوت باشد کم نوشته می‌شود.

وی افزود: منظورم نقش‌هایی است که جسارت اجرا می‌خواهد و من بعنوان بازیگر زن جسارت لازم را برای بازی در نقش‌های متفاوت دارم. در عین اینکه این نقشهای خاص و متفاوت برای خود من نیز جذاب است

این بازیگر تأکید داشت: پذیرفتن نقش‌های خاص و متفاوتی در شکل‌های مختلف، به هیچ عنوان نمی‌تواند سابقه قبلی سینمایی مرا خراب کند؛ چون به هیچ‌وجه نمی‌خواهم در تجربیات جدید را به روی خودم ببندم.

شبنم مقدمی اظهار داشت: مطمئنم مخاطب مرا همیشه در نقش‌های تازه‌ای که برای روند بازیگری‌ام انتخاب می‌کنم، خواهد پذیرفت.

پربازدیدترین آخرین اخبار