کد خبر:۷۴۳۹۰۲
با تلاش محققان؛

تولید گرافن منعطف برای اولین بار دنیای اینترنت اشیا را متحول می‌کند

دانشمندان برای اولین بار موفق به تولید شکلی نرم و منعطف از ماده گرافن شده اند که امکان لوله کردن و قطعه قطعه کردن آن در ابعاد کوچک وجود دارد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، گرافن یکی از مواد عجیب و منحصر به فرد موجود در طبیعت است که از خاصیت رسانایی برخوردار بوده و تا به حال برای امور مختلفی مانند متوقف کردن گلوله‌های شلیک شده، تصفیه آب‌های آلوده و حتی تهیه انرژی‌های پاک مورد استفاده قرار گرفته، اما شکنندگی و خرد شدن سریع این ماده نقطه ضعف مهم آن است که تولید محصولات و ابزار مختلف با استفاده از گرافن را دشوار می‌سازد.

محققان دانشگاه نورت وسترن امریکا برای اولین بار نوعی منعطف و نرم از گرافن را تولید کرده اند که قابلیت خم شدن و تا زدن و ... را دارد و می‌توان با آن اشیای سه بعدی رسانا را در هر شکلی تولید کرد. این دستاورد مهم تولید اشیای مبتنی بر اینترنت اشیا و محصولات هوشمند را بسیار ساده خواهد کرد.

دانشمندان در اولین گام از اکسید گرافن برای تولید این ماده جدید استفاده کرده اند که حاوی اتم‌های کربن، اکسیژن و هیدروژن بوده و انعطاف قابل ملاحظه‌ای دارد. ترکیب این ماده با گرافن باعث می‌شود تا بتوان آن را منعطف کرد تا در حالتی به غیر از حالت ورقه ورقه قابل استفاده باشد. پژوهشگران در تلاش هستند از این دستاورد علمی برای تولید موادی خاص در صنعت الکترونیک بهره بگیرند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار