آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۴۲۴۱
طی تفاهم نامه ای؛

کسب و کار‌های فناورانه اقتصاد دیجیتال در فضای کار اشتراکی رونق می‌گیرند

ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و وزارت ارتباطات تفاهم نامه راه اندازی و ایجاد یکی از بزرگترین فضا‌های اشتراکی و مجموعه شتابدهنده‌های کشور را امضاء کردند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اکوسیستم کسب‌وکار‌های نوپا، اقتصاد دانش‌بنیان، اقتصاد دیجیتال، هوش مصنوعی و کلماتی از این قبیل این روز‌ها بیشتر از قبل به گوش می‌رسد و در بین اقشار مختلفی که با فضای مجازی در ارتباط هستند به خصوص جوانان مورد استفاده محاوره‌ای و کاربردی قرار می‌گیرد و در این مسیر فناوری‌های نوین جای خود را در میان زندگی روزمره مردم و جامعه به طور محسوس باز می‌کند تا جایی که امروز یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین نقش‌های را در زندگی بشر برعهده دارد.

از زمان به صدا درآمدن زنگ نیاز و ضرورت کاربردی شدن فناوری‌های نوین اطلاعاتی و ارتباطی، توجه به اهمیت حوزه علم و فناوری بیشتر مورد توجه مسوولان مرتبط قرارگرفته و اقدامات بسیاری در جهت توسعه و پیشرفت فناوری‌ها و ایجاد و توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز در کشور شکل گرفته است.

توسعه کسب و کار‌های فناوری محور در حوزه اقتصاد دیجیتال و همچنین، نقش اجتناب ناپذیر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در توسعه اکوسیستم کسب و کار‌های نوپا و دانش بنیان برای شکل دهی به اقتصاد دیجیتال یکی از همین دسته اقدامات بوده تا مسوولان گامی مثبت در این راه برداشته باشند.

به همین منظور و همزمان با افتتاح نخستین پارک فناوری اقتصاد دیجیتال در مشهد، ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و وزارت ارتباطات تفاهم نامه راه اندازی و ایجاد یکی از بزرگترین فضا‌های اشتراکی و مجموعه شتابدهنده‌های کشور را امضاء کردند تا مرکز نوآوری و شتابدهی کسب و کار‌های فناورانه اقتصاد دیجیتال به زودی راه اندازی شود.

این تفاهم نامه بین مهدی محمدی دبیر ستاد دیجیتال معاونت علمی و امیر ناظمی معاون وزیر و رییس سازمان فناوری اطلاعات و در حضور وزیر ICT و استاندار خراسان امضا شد.

این مرکز دربرگیرنده چندین شتابدهنده خصوصی و تخصصی دیجیتال و فضای کار اشتراکی و خدمات توانمندسازی برای برگزاری برنامه‌های استارتاپی خواهد بود. مرکز نوآوری و شتابدهی در فضایی به وسعت شش هزار متر و استقرار همزمان حدود ۸ شتاب دهنده و ظرفیت بیش از ۱۵۰ تیم استارتاپی در سال ایجاد می‌شود.

مرکز نوآوری و شتابدهی کسب و کار‌های فناورانه اقتصاد دیجیتال با مأموریت استقرار شتاب‌دهنده‌ها و استارتاپ‌ها و تیم‌های فناور ایجاد می‌شود.

این مرکز نوآوری و شتابدهنده با هدف گسترش و حمایت از توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و حمایت از نوآوری‌های فناورانه مرتبط با اقتصاد دیجیتال با تاکید بر فناوری‌های راهبردی و آینده سازی در زمینه‌های هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی، اینترنت اشیاء، داده‌های حجیم و پردازش ابری، فناوری‌های هوشمندسازی، زنجیره‌های بلوکی و ارز‌های دیجیتال، واقعیت مجازی و واقعیت افزوده و ترکیبات علوم شناختی و فناوری اطلاعات ایجاد می‌شود.

گسترش و حمایت از متنوع سازی اکوسیستم کسب و کار‌های نوپا و دانش بنیان با بهره گیری از ظرفیت‌های فناوری‌های اقتصاد دیجیتال با تاکید بر کاربرد‌های مرتبط با نوآوری‌های اجتماعی، سلامت، گردشگری، ترافیک و حمل و نقل هوشمند، بازیافت و اقتصاد چرخشی، کشاورزی و بهینه سازی مصرف انرژی، آب و خشکسالی و آلودگی هوا از دیگر اهداف ایجاد این مرکز است.

همچنین این تفاهم نامه اهدافی، چون توسعه و تقویت توانمندی‌های اکوسیستم کسب و کار‌های نوپای دیجیتال در سطح استان خراسان رضوی و استان‌های همجوار و توسعه و تقویت توان صادراتی کسب و کار‌های اقتصاد دیجیتال با هدف بازار‌های بین المللی همجوار این استان را دنبال می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار