
رئیس دانشگاه شیراز:
دانشگاهها باید بر اساس نیاز جامعه به ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی بپردازند
رئیس دانشگاه شیراز گفت: دانشگاهها باید بر اساس نیاز جامعه و با شیوهای جذاب و نوین به ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی بپردازند تا جوانان هرچه بیشتر نسبت به ادامه تحصیل و کسب مهارت برای اشتغال تمایل یابند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حمید نادگران رئیس دانشگاه شیراز در جمع اساتید دانشکده فناوریهای نوین گفت: دانشگاه شیراز به سمت دانشگاههای نسل سوم و چهارم در حال حرکت است و ضروری است که پاسخگوی نیازهای جامعه باشد.
حمید نادگران تصریح کرد: دوران دانشگاههای سنتی تمام شده و در صحنه پررقابت دنیای کنونی؛ مهارت، نوآوری و خلاقیت، گره گشای مسائل و مشکلات جامعه است.
رئیس دانشگاه شیراز با تاکید بر لزوم تغییر و به روز رسانی قوانین متناسب با ماموریتهای جدید دانشگاهها افزود: اساتید نیز باید به سمت حوزههای جدید علم و فناوری روی بیاورند تا خروجیهای سیستم دانشگاهی و دانش آموختگان از مهارت و تخصص کافی بهرهمند باشند.
وی ادامه داد: هم اکنون دانشگاهها باید بر اساس خواست و نیاز جامعه و با شیوهای جذاب و نوین به ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی بپردازند تا جوانان این مرز و بوم هرچه بیشتر نسبت به ادامه تحصیل و کسب مهارت برای اشتغال تمایل یابند.
نادگران خاطرنشان کرد: این دانشکده با توجه به رسالت ذاتی اش و همچنین به دلیل ارتباطات گستردهای که با سایر دانشکدهها و سازمانها در سطح ملی و بین المللی دارد؛ باید پیشتاز تغییر و تحول ساختار سنتی و مبدع ساختار جدید متناسب با نیازهای روز باشد.
رئیس دانشگاه شیراز با پاسداشت و تقدیر از اقدام خیرخواهانه آقای عطایی در ساخت دانشکده فناوریهای نوین و مجموعه جهان پارس در دانشگاه شیراز بیان کرد: نظر واقف تربیت کارشناسان ماهر و خبره برای حضور فعال و موثر در عرصههای مختلف صنعت و جامعه بوده و دانشگاه شیراز برای اجرایی شدن این هدف والا تلاش میکند.
امین رضا ذوالقدر، سرپرست دانشکدههای فناوری نوین دانشگاه شیراز در این نشست به بیان توانمندیها و ظرفیتهای منحصر به فرد این دانشکده پرداخت و پیشنهاداتی را برای توسعه و گسترش فعالیتها ارائه کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.