سیزدهمین کنفرانس «یادگیری و یاددهی الکترونیکی» با حضور محققان ۱۲ کشور اسفندماه امسال در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی برگزار میشود.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد هادی زاهدی دبیر سیزدهمین کنفرانس بین المللی یادگیری و یاددهی الکترونیکی اظهار کرد: بیش از ۵۰ استاد و محقق برجسته از دانشگاههای سطح یک داخلی و ۱۲ کشور از جمله برزیل، کانادا، مالزی، پرتغال، ژاپن و نیوزیلند در این کنفرانس به میزبانی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی مشارکت دارند.
وی ادامه داد: از دیگر کشورهایی که در برگزاری این کنفرانس همکاری داشته اند و مقاله ارائه کرده اند، آلمان، لهستان، اسپانیا، چک، چین، روسیه، الجزایر، لیبی، عربستان، استرالیا، انگلستان و آمریکا است.
وی بیان کرد: بیش از ۱۵۰ مقاله با چهار محور علم و هنر یادگیری/ یاددهی (پداگوژی) در یادگیری الکترونیکی، یادگیری الکترونیکی در توسعه اقتصادی- اجتماعی و فرهنگی، فناوریهای نوین در یادگیری الکترونیکی و یادگیری الکترونیکی در همکاریهای علمی بینالمللی به کنفرانس ارائه شده است.
زاهدی افزود: این مقالات از بین بیش از ۱۳ کشور در سامانه دبیرخانه کنفرانس ثبت و دریافت شده است.
دبیر کنفرانس بین المللی یادگیری الکترونیکی عنوان کرد: در راستای عملی شدن شعار کنفرانس با عنوان «یادگیری آسان برای همگان» نهادهای آموزشی از جمله وزارت آموزش و پرورش، وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، سازمان فنی و حرفهای و جمعی از فعالان در عرصه آموزش زبانهای خارجی نشستهای تخصصی برگزار میکنند.
وی در ادامه تصریح کرد: پنلها با هدف توجه به مسائل جامعه و ارائه راه حل نسبت به موضوعات، در طول کنفرانس برگزار میشود.
مدیر مرکز آموزشهای الکترونیکی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی گفت: در پنلها فعالان تخصصی به ارائه گزارش میپردازند و با پیشتازان حوزه تخصصی خود به طرح سؤال، درخواست مشاوره و راهکار مناسب برای رفع موانع و مشکلات میپردازند.
وی افزود: تمامی افراد متخصص در کنفرانس گرد هم میآیند و بهترین و عملیاتیترین تصمیم را برای صنعت خود انتخاب کرده و اجرایی میکنند.
مدیر مرکز آموزشهای الکترونیکی دانشگاه عنوان کرد: در کنفرانس، بر جنبههای بنیادی، راهبردی و توسعهای تاکید شده است. در این راستا علاوه بر دریافت مقالات و برگزاری کارگاههای آموزشی، دو حوزه نوآورانه با عناوین «گزارش تجربه» و «طرح مسئله» در نظر گرفته شده که علاقهمندان و فعالان این حوزه را در یادگیری و یاد دهی کمک میکند.ت به گفته زاهدی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در جریان برگزاری این کنفرانس، طرحهای ویژهای برای تداوم سازی تحقیق و تبادل دستاوردهای علمی و تحقیقاتی در حوزه یادگیری و یاد دهی الکترونیک از جمله مسابقه انتخاب نام مناسب برای این کارگروه ملی در کشور ارائه میکند.
دبیر کنفرانس بین المللی یادگیری الکترونیکی گفت: برای توانمندسازی و توسعه راهبردی یادگیری و یاد دهی الکترونیکی در کشور اساتیدی از دانشگاههای خارج از کشور همچون تیموتی از دانشگاه ملی آموزش مجازی اسپانیا (UNED)، سامرویل از دانشگاه لندن و کوهلر از موسسه آموزش فنی و حرفهای TU (دانشگاه صنعتی درسدن) حضور دارند.
وی همچنین گفت: از دانشآموختگان مرکز آموزشهای الکترونیکی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی نیز در افتتاحیه تقدیر میشود و دانشجویان دانشگاه در مراسم اختتامیه به معرفی خدمات مرکز آموزشهای الکترونیکی و تبیین راهکارها و برنامههای آموزشی نوین میپردازند.
زاهدی یادآور شد: کنفرانس در روزهای اول و دوم اسفندماه امسال در دانشکده مکانیک و صنایع دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برگزار میشود.