کد خبر:۷۵۱۸۵۵
صالحی عمران:

سیاست دانشگاه فنی‌و‌حرفه‌ای آماده‌سازی مستقیم نیروی کار بعد از فارغ‌التحصیلی است

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: باید دانشجویان این دانشگاه بتوانند بلافاصله بعد از دانش آموختگی وارد بازار کار شوند، بنابراین راه اندازی دوره‌های تحصیلات تکمیلی، کارشناسی ارشد و دکتری در برنامه ما نیست.

سیاست دانشگاه فنی‌و‌حرفه‌ای آماده‌سازی مستقیم نیروی کار بعد از فارغ‌التحصیلی است

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابراهیم صالحی عمران رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در نشست خبری که صبح امروز در دانشگاه فنی و حرفه‌ای برگزار شد، با بیان اینکه مشکلات زیادی در سیستم آموزش مهارت سطح کشور وجود دارد، گفت: باید حمایت‌های مادی متناسب با نیاز بازار کار در دستور کار قرار گیرد تا آموزش درست مهارتی ارائه شود.

صالحی عمران گفت:با بیان اینکه یکی از مشکل‌های شکل گیری آموزش‌های مهارتی، بحث فرهنگی است، افزود: هنوز بدرستی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کشور جا نیفتاده است و خانواده‌ها از این دانشگاه آگاهی کمی دارند، باید این مهارت‌ها به درستی در جامعه تبیین شود تا دانش آموزان برای ورود به دانشگاه فنی و حرفه‌ای علاقه‌مند شوند و خانواده‌ها نیز اعتماد کنند.  باید این آموزش‌ها از سطوح پایین شروع شود، چون در اختیار آموزش عالی نیست و باید در مسیر تحصیل به دانش آموزان این آموزش‌ها داده شود تا پس از پایان دبیرستان داوطلب ورود به دانشگاه فنی و حرفه‌ای باشند.

وی با بیان اینکه اکنون ۱۸۰ آموزشکده فنی و حرفه‌ای در کشور وجود دارد،  ادامه داد: باید شناخت کافی از دانشگاه فنی و حرفه‌ای و فعالیت‌های مهارتی این دانشگاه در سطح آموزش و پرورش شکل گیرد.  آموزش عالی مهارتی می‌تواند به راحتی درآمد هر فرد را افزایش دهد و تولید ناخالص ملی هم رشد یابد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری در بیانیه اخیر گام دوم انقلاب گفت: مقام معظم رهبری تأکید خاصی روی دانشگاه فنی و حرفه‌ای دارند و باید فعالیت‌های این دانشگاه از طریق تبلیغات گسترش یابد و ضرورت دارد که آموزش‌های مهارتی و ارائه این آموزش‌ها و تبلیغ آن یکی از برنامه‌های اصلی محسوب شود.

وی در ادامه با بیان اینکه یکی از برنامه‌های اصلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای در سال آینده بازنگری دروس این دانشگاه است، افزود: بیش از ۶۰ درصد دروس دانشگاهی فنی و حرفه‌ای تا مهر ۹۸ بازنگری می‌شود تا مطابق با نیاز اصلی بازار کار فعالیت‌ها در این دانشگاه شکل گیرد البته هم اکنون کمیته‌هایی در حال شناسایی نیاز‌های مهارتی هستند تا بتوانیم در برنامه درسی تغییر اساسی ایجاد کنیم. هدف اصلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای تحصیلات تکمیلی نیست ما معتقدیم که دانشجویان مهارت را باید آموزش ببینند تا بعد از تحصیل بلافاصله وارد بازار کار شوند.

صالحی عمران با بیان اینکه توسعه کار حرفه‌ای از جمله برنامه‌های این دانشگاه است به طوریکه در نظر دارند تا ۷۰ درصد آموزش‌ها عملی و ۳۰ درصد نظری باشد،   درباره راه اندازی مرکز نوآوری دانشگاه گفت: تفاهم نامه‌ای با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امضا کرده ایم که قرار است بزودی ۱۶ مرکز نوآوری برای فراهم کردن زیست بوم کارآفرینی افتتاح شود.

وی افزود: یکی دیگر از برنامه‌های دانشگاه فنی حرفه‌ای توجه به آموزش‌های کوتاه مدت و مجازی است که در این راستا برنامه‌های مفصلی برای طرح‌ها در نظر گرفته شده است.

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در پایان با بیان اینکه رشته‌های فنی حرفه‌ای جزو رشته‌های پر هزینه محسوب می‌شود، گفت: باید دولت در این زمینه سرمایه گذاری بیشتری کند و بخش‌های خصوصی هم کمک کنند تا شاهد گسترش آموزش‌های مهارتی در دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای باشیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار