آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۴۹۸۰
در نشست خبری مطرح شد

دستگاه‌های فرهنگی مشهد از جشنواره «نگاه عاشورایی» حمایت کنند/ فرصت ارسال مقاله تا ۱۵ اسفندماه

دبیر اجرایی جشنواره نگاه عاشورایی گفت: در جشنواره «نگاه عاشورایی» ویژگی‌های علمی آثار برای ما بسیار اهمیت دارد و تمام داور‌های این برنامه دانشگاهی هستند.
امید ملائی

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، نشست خبری پنجمین جشنواره ملی نگاه عاشورایی که به همت مؤسسه آموزش عالی فردوس مشهد در سه بخش عکاسی، معماری و نقاشی برگزار می‌شود، برگزار شد.

دستگاه‌های فرهنگی مشهد از جشنواره نگاه عاشورایی حمایت کنند

در این نشست هاشم جلیلی، رئیس جشنواره نگاه عاشورایی و مؤسسه آموزش عالی فردوس مشهد گفت: در جشنواره نگاه عاشورایی به دنبال آن هستیم که با بهره گیری زبان هنر فرهنگ عاشورایی را بین جوانان و دانشجویان رونق بدهیم.

جلیلی ادامه داد: جشنواره نگاه عاشورایی از سال ٩٣ آغاز شده است و سال به سال این جشنواره پخته‌تر شده و ما امروز در جایگاهی هستیم که بتوانیم جشنواره‌های بین المللی را برگزار کنیم.

رئیس جشنواره نگاه عاشورایی افزود: ارادت به عاشورا در ایران و بین شیعیان بسیار زیاد است و هرساله شور عاشورایی بیشتر می‌شود، ما معتقد هستیم که فرهنگ عاشورایی باید به نسل جدید منتقل شود.

وی در پایان گفت: از دستگاه‌های فرهنگی مشهد می‌خواهیم که مؤسسه آموزش عالی فردوس مشهد را در برگزاری این جشنواره همراهی و حمایت کنند.

ویژگی‌های علمی آثار جشنواره نگاه عاشورایی برای ما اهمیت دارد

در ادامه‌ی این جلسه محمد مهدی سرگلزهی دبیر اجرایی جشنواره نگاه عاشورایی افزود: جشنواره نگاه عاشورایی از سال ٩٣در موسسه آموزش عالی فردوس پایه گذاری شد؛ این رویداد در دو دوره در حوزه عکس در درون دانشگاه برگزار شد و از دوره سوم ازمسابقه عکس عاشورایی تغییر نام داد و با عنوان سوگواره نگاه عاشورایی نام گرفت.

سرگلزهی افزود: در دوره سوم این جشنواره ٣٥٠٠عکس را دریافت کردیم و موفقیت خوبی را داشتیم، سال گذشته چهارمین دوره را هم با قالب سوگواره برگزار کردیم، در این دوره، اما جشنواره را محدود به عکس نکردیم و حوزه معماری را هم به این جشنواره اضافه کردیم.

دبیر اجرایی جشنواره نگاه عاشورایی بیان کرد: ما بیشتر در فضای عاشورا درد و ظلم را می‌بینیم، اما حضرت زینب (س) نگاهشان به عاشورا به این شکل بود که ایشان بعد از وقایع عاشورا اعلام کردند که چیزی جز زیبایی ندیدند، امروز این نگاه مقفول مانده است و ما به دنبال این هستیم که این موضوع را در این جشنواره پیگیری کنیم.

وی ادامه داد: در انقلاب اسلامی ایران نگاه مردم عاشورایی بود و این موجب پیروزی انقلاب اسلامی ایران شد، چون نگاه عاشورایی در بین مردم رواج پیدا کرده بود؛ امروز هم ما نیاز داریم که این نگاه را در جامعه ترویج و احیا کنیم، امام جامعه در حوزه اقتصاد دستوراتی را می‌دهد، باید بدانیم که نگاه عاشورایی می‌تواند به ما کمک کند که در این عرصه هم موفق بشویم و ما به دنبال این هستیم که از درگاه هنر این نگاه ولایت مداری را ترویج کنیم.

سرگلزهی در توضیح این جشنواره گفت: امسال با برنامه ریزی که انجام شد بخش نقاشی هم به این جشنواره افزوده شد و ما امسال در سه حوزه عکس، معماری و نقاشی فعالیت خواهیم کرد.

دبیر اجرایی جشنواره نگاه عاشورایی در پایان گفت: در این رویداد ویژگی‌های علمی آثار برای ما بسیار اهمیت دارد و تمام داور‌های این برنامه دانشگاهی هستند.

گفتنی است، فراخوان ارسال آثار این جشنواره  از ١٥بهمن ماه آغاز شده است و تا ١٥اسفندماه ادامه دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار