آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۵۳۶۰

رجزخوانی نتانیاهوی خشمگین از ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به جشن ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی به تهدید مردم ایران پرداخت و مدعی شد اگر ایران به دنبال نابودی تل‌آویو و حیفا باشد، انقلاب اسلامی به پایان می‌رسد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، ساعاتی پس از آنکه میلیون‌ها ایرانی چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی را جشن گرفتند، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که به نظر می‌رسد از مشاهده این حضور خشمگین شده، با انتشار یک پیام ویدئویی به تهدید مردم ایران پرداخت.

نتانیاهو در این پیام ویدئویی با بیان اینکه ایران نمی‌تواند تل‌آویو و حیفا را نابود کند، مدعی شد که اگر چنین اتفاقی رخ دهد، «این آخرین سالگرد انقلابی بود که ایرانی‌ها جشن می‌گیرند. بهتر است این موضوع را مد نظر داشته باشند.»

وی همچنین گفت تل‌آویو «تهدیدات» ایران را نادیده نمی‌گیرد، اما تحت تأثیر آن‌ها نیز قرار ندارد.

اظهارات نتانیاهو در حالی مطرح می‌شود که «جان بولتون» مشاور امنیت ملی دولت آمریکا نیز پارسال در جمع اعضای گروهک منافقین مدعی شده بود که سن انقلاب ایران به چهل نمی‌رسد و آمریکایی‌ها سال نوی میلادی را در تهران جشن می‌گیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار