آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۶۰۹۱
موسسه‌ «پیو»:

آلمانی‌ها و فرانسوی‌ها آمریکا را تهدید بزرگی برای کشور خود می‌دانند

بنابر اطلاعات یک موسسه نظرسنجی آمریکایی، شمار قابل توجهی از مردم آلمان و فرانسه آمریکا را تهدید بزرگی برای کشور خود می‌دانند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، موسسه نظرسنجی آمریکایی «پیو» با مطرح کردن سوالی از مردم شماری از کشور جهان به جمع بندی درباره دیدگاه آن‌ها درباره تهدید اصلی که متوجه کشور آنهاست دست یافته است.

در این نظرسنجی از مردم پرسیده شده: «آیا شما تصور می‌کنید که ... تهدیدی اصلی برای کشور شماست؟ در جای خالی این عبارات «قدرت و نفوذ آمریکا»، «قدرت و نفوذ روسیه» و «قدرت و نفوذ چین» پیشنهاد شده است.

آلمانی‌ها و فرانسوی‌ها آمریکا را تهدید بزرگی برای کشور خود می‌دانند

به عنوان مثال، ۶۶ درصد از مردم ژاپن، آمریکا را به عنوان تهدید می‌دانند. در ژاپن این رقم درباره روسیه به ۴۹ درصد و درباره چین به ۶۹ درصد می‌رسد. این آمار درمورد آلمان هم ناخرسندی زیادی را در ارتباط با آمریکا را نشان می‌دهد به طوری که ۴۹ درصد از آلمانی‌ها قدرت و نفوذ آمریکا را تهدیدی برای کشور خود می‌دانند. این رقم درباره روسیه و چین به ترتیب ۳۰ و ۳۳ درصد است.

در فرانسه هم دیدگاه مشابهی درباره آمریکا حکمفرماست به طوری که ۴۹ درصد قدرت و نفوذ واشنگتن را تهدیدی برای کشورخود می‌دانند و درباره روسیه و چین هم این آمار ۴۰ درصد است.

در آرژانتین، برزیل، مکزیک و تونس هم نگرانی از قدرت و نفوذ آمریکا بالاست. بیش از نیمی از مردم این کشور‌ها معتقدند که آمریکا تهدید اصلی برای کشورشان است.

این آمار در گزارش سال جاری کنفرانس امنیتی مونیخ آمده است. پنجاه و پنجمین کنفرانس امنیتی مونیخ از امروز ۱۵ تا ۱۷ فوریه (۲۶ تا ۲۷ بهمن‌ماه) در هتل «بایریشرهوف» تحت تدابیر امنیتی برگزار می‌شود و همچون سال‌های گذشته مقاماتی از سراسر جهان در این کنفرانس شرکت خواهند کرد. چهار هزار و ۴۰۰ نیروی پلیس تامین امنیت کنفرانس امسال را بر عهده دارند که ۴۰۰ نفر از سال گذشته بیشتر است. بررسی مسایل امنیتی و چالش‌های سیاسی در دستور کار کنفرانس مونیخ قرار دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار