کد خبر:۷۴۶۳۹۷
اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآنی اعلام کرد؛

فعالیت اتحادیه‌های قرآنی پیشین فاقد وجاهت قانونی است

اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های مردمی کشور در بیانیه‌ای اعلام کرد: این اتحادیه تنها نهاد در حوزه مؤسسات قرآنی است و فعالیت اتحادیه‌های پیشین فاقد وجاهت قانونی است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، اتحادیه مؤسسات مردمی و تشکل‌های قرآن و عترت کشور در سومین جلسه خود طی بیانیه‌ای ضمن درخواست از مسئولان مبنی بر توجه ویژه به مؤسسات مردمی قرآنی فعالیت اتحادیه‌های گذشته و هرنوع تشکیلات در حوزه مؤسسات قرآنی را فاقد وجاهت قانونی دانست.

اعضای هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات مردمی و تشکل‌های قرآن و عترت کشور در سومین جلسه خود در مورخه ۲۵/۱۱/۹۷ ضمن بررسی آخرین وضعیت فعالیت‌های قرآن و عترت در مؤسسات و تشکل‌های قرآنی مردمی ، خواستار توجه ویژه مسئولان قرآنی و فرهنگی نسبت به موارد ذیل شدند.

۱ـ در راستای حفظ و ایجاد اتحاد و انسجام و استفادۀ حداکثری از ظرفیت‌های مؤسسات و تشکل‌های مردمی قرآن و عترت کشور برای ارتقای کمی و کیفی فعالیت‌های قرآن و عترت مردمی و نیز اتمام حجت با عزیزان اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت برای پای‌بندی به مبانی، اصول و قوانین مبنی بر طی شدن روند قانونی تشکیل اتحادیه مدغم، علیرغم برگزاری دو جلسۀ غیر رسمی و یک جلسۀ رسمی با آن عزیزان، به نظر می‌رسد همراهی ملموس و مؤثری توسط این اتحادیه (اتحادیه مدغم) مشاهده نگردیده و بر این اساس ضمن اعلام مجدد به اتحادیه تشکل‌ها جهت همراهی با مصوبات و روند قانونی شکل‌گیری اتحادیه مؤسسات مردمی و تشکل‌های قرآن و عترت کشور، ادامۀ مسیر قانونی امور اتحادیه مدغم پیگیری جدی خواهد شد.

۲ـ با استناد به مصوبات شورای توسعه فرهنگ قرآنی و نیز هیئت رسیدگی به امور مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت مدغم و سایر اسناد موجود که به کرات و به تفصیل در جلسات متعدد کارشناسی مورد بررسی قرار گرفته و بخشی از آنها نیز توسط رسانه‌های عمومی منتشر گردیده است اتحادیه مؤسسات مردمی و تشکل‌های قرآن و عترت کشور و اتحادیه‌های مدغم استانی عضو آن، تنها اتحادیه فرهنگی در حوزه مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت‌(علیه السلام) بوده و اتحادیه‌های قبل (مؤسسات قرآنی مردمی سازمان تبلیغات و تشکل‌های قرآنی وزارت ارشاد) و تشکیل فعالیت هرنوع تشکیلات جدید در استان‌ها یا مرکز کشور با نام اتحادیه و یا سایر عناوین در این حوزه فاقد وجاهت قانونی است.

۳ـ اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های مردمی قرآن و عترت کشور (اتحادیه مدغم) با اعتقاد به اصل اتحاد و همدلی همه مسئولین صادق و فعالان دلسوز در خدمت شایسته و در خور شأن به مؤسسات قرآنی تمام توان خود را برای هم‌افزایی و جلب مشارکت دستگاه‌ها، سازمان‌ها و نهادهای حاکمیتی و سایر اشخاص حقوقی و حقیقی در چارچوب قوانین جاری اساسنامه اتحادیه و مصوبات مجمع عمومی مصروف خواهد داشت.

۴ـ از تمامی مسئولان و دستگاه‌های قرآنی و فرهنگی ذیربط و بویژه شورای توسعه قرآنی کشور، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی انتظار می‌رود با تأکید و پایبندی قاطع نسبت به مصوبات قانونی موجود، نسبت به همکاری با شبکه عظیم اتحادیه‌های مؤسسات مردمی و تشکل‌های قرآن و عترت در سطح کشور و استان‌ها و اعضای آنها اهتمام جدی و ویژه داشته باشند.

۵ـ اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت کشور (اتحادیه مدغم) از رئیس، دبیر و اعضای محترم شورای توسعه فرهنگ قرآنی انتظار دارد تا با عنایت به ضرورت حضور نمایندگان منتخب مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت کشور به عنوان مرجع قانونی و بی‌بدیل توسعه فعالیت‌های قرآنی کشور در آن کانون تصمیم‌گیری و مشارکت مؤثر در تأمین مطالبات  این حوزه ، با تأکید بر مصوبات متقن شورا و اسناد غیر قابل خدشه دبیر خانه مربوطه ، زمینه لازم برای حضور نمایندگان معرفی شده توسط این اتحادیه را در جلسات شورای توسعه فرهنگ قرآنی فراهم آورند.

۶- بار دیگر اعلام می‌شود اعتبارات اختصاص یافته توسط شورای توسعه قرآنی کشور و صندوق قرآنی مربوطه، به مؤسسات مردمی و تشکل‌های قرآن و عترت و هرگونه فعالیت‌های قرآن و عترت مردمی، صرفاً از طریق این اتحادیه و اتحادیه‌های استانی آن انجام گیرد.

هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات مردمی و تشکل‌های قرآن و عترت کشور

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار