کد خبر:۷۴۶۵۸۲
سرپرست پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان البرز:

مناظرات دانشجویی به تربیت معلم سخنگو و پاسخ دهنده کمک می‌کند

سرپرست پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان البرز گفت: مناظرات دانشجویی باعث می‌شود ما بتوانیم معلم سخنگو و پاسخ دهنده تربیت کنیم.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نصرالله صالحی، سرپرست پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان البرز در مراسم افتتاحیه مرحله دانشگاهی هشتمین دوره مناظرات دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان گفت: این طرح پایلوتی است برای ۳۱ استان در دانشگاه فرهنگیان، این یک امر بسیار مهم و اساسی است و امیدوارم که در دانشگاه نهادینه شود.

صالحی یادآور شد: مناظرات برای ما برنامه است، کلیدی و اصل است؛ چراکه دانشجو معلمان ما بعد از اینکه فارغ التحصیل می‌شوند، مشغول تدریس خواهند شد و در حوزه‌ی تدریس کلام، فن مناظره و مجاب کردن مخاطب مهم است.

وی تصریح کرد: ما در طول دوران تحصیل دانشجویان واحد‌هایی تحت عنوان کارورزی داریم، امیدواریم میدان عمل گسترده شود و دانشجویان شرکت کنند، علت تشکیل این مناظرات هم این است که ما می‌خواهیم بیش از ۵۰ درصد دانشجویان را تشویق کنیم که در این مسابقات حضور داشته باشند، دانشجویان وقتی با هم دیالوگ می‌کنند و مناظره می‌کنند در آینده و در طول دوران معلمی موفق هستند.

سرپرست پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان البرز گفت: ما معلم شنونده نمی‌خواهیم بلکه معلم سخنگو می‌خواهیم و این به کار می‌آید، در استان البرز این نکته کلیدی‌تر است؛ چرا که ما قطب علوم اجتماعی هستیم و ابزار علوم اجتماعی زبان، بیان و کلام است این مسابقات می‌تواند بچه‌ها را ورزیده‌تر کند.

صالحی در پایان گفت: امیدواریم که با حمایت ما و جهاد دانشگاهی این پروسه ادامه پیدا کند و بتوانیم جایگاه رفیعی در بین دانشجویان دانشگاه فرهنگیان داشته باشیم؛ و این کار فرهنگی باعث شود که سطح دانشجو معلمان در حوزه مناظره بالاتر برود.

در بخش دیگری از این مراسم، احمدرضا فیروزی، سرپرست جهاددانشگاهی واحد استان البرز در مراسم افتتاحیه مرحله دانشگاهی هشتمین دوره مناظرات دانشجویی که روز گذشته ۲۷ بهمن ماه در دانشگاه فرهنگیان آغاز شد، گفت: این مسابقات برای چهارمین سال متوالی توسط جهاد دانشگاهی واحد استان البرز در دانشگاه‌های این استان برگزار می‌شود که اولین دوره در استان البرز با هشت تیم از دانشگاه‌ها اجرا شد و در دوره‌های بعدی دانشجویان ضمن اینکه با هدف مناظره و نحوه‌ی اجرای آن آشنا شدند تعداد این تیم‌ها گسترده‌تر شد و دانشجویان دغدغه پیدا کردند.

وی افزود: با توجه به استقبال دانشجویان فرهنگیان و تشکیل ۱۲ تیم از دانشگاه‌های حکیم فردوسی و امیر کبیر دانشگاه فرهنگیان هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی به صورت دانشگاهی در این دانشگاه برگزار شد.

فیروزی یادآور شد: مناظرات برای ما هم یک هدف است، «و جادلهم بالتی هی احسن»، قرآن ما را فرامی‌خواند به اینکه از جدال احسن استفاده کنیم، در مسابقات مناظره هدف فرهنگ گفتگو است و قصد داریم فرهنگ گفتگو را در جامعه و دانشگاه نهادینه کنیم؛ چراکه تا زمانی که فرهنگ گفتگو در جامعه نهادینه نشود خیلی از مسائل در سطح خرد و کلان حل نخواهند شد و جامعه نیازمند گفتگو است.

سرپرست جهاددانشگاهی البرز گفت: این مسابقات زمینه اجتماعی شدن دانشجویان را فراهم می‌کندکه لازمه آن رسیدن به خودباوری است؛ در واقع اگر به خودباوری نرسیم نمی‌توانیم خیلی از کار‌های بزرگ را انجام بدهیم. مناظرات زمینه‌ای را ایجاد می‌کند که ما از فضای کوچکتر به یک فضای بزرگتر راه پیدا کنیم، اگر شما عملکرد تیم‌های برنده را دنبال کنید متوجه می‌شوید که ما به هدف خود رسیده‌ایم.

وی تاکید کرد: مسابقات مناظرات دانشجویی می‌تواند این فرصت را فراهم کند که دانشجویان برای گفتگو و نقد و تضارب آرا پیش قدم باشند و به تدریج این فرهنگ را در جامعه نیز تزریق کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار