آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۶۷۴۱
در واکنش به مواضع نتانیاهو

نخست‌وزیر لهستان سفر به سرزمین‌های اشغالی را لغو کرد

در اعتراض به موضع گیری اخیر نتانیاهو، نخست‌وزیر لهستان در تماسی تلفنی با همتای صهیونیست خود اعلام کرد که سفرش به سرزمین‌های اشغالی را لغو کرده است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از اسپوتنیک، نخست وزیر لهستان امروز و در واکنش به مواضع نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سفر به سرزمین‌های اشغالی را لغو کرده است.

«ماتئوش موراویتسکی» (Mateusz Morawiecki) نخست وزیر لهستان در تماسی تلفنی با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به وی اعلام کرد که سفر فردای خود به سرزمین‌های اشغالی را لغو کرده است.

این در حالیست که سفیر رژیم صهیونیستی در لهستان، جمعه گذشته به وزارت خارجه این کشور احضار شد.

پنج‌شنبه گذشته در حالی که لهستان در اقدامی همسو با سیاست‌های ضدایرانی واشنگتن و تل‌آویو میزبان نشستی علیه جمهوری اسلامی ایران بود، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بار دیگر لهستانی‌ها را همدست آلمان‌نازی خواند.

اشاره نتانیاهو به قانونی است که چند ماه پیش در پارلمان لهستان تصویب شد و بر اساس آن افراد حق ندارند لهستان را همدست آلمان نازی بخوانند.

تصویب آن قانون که البته بعدا کمی تعدیل شد، به بروز مناقشه‌ای دیپلماتیک میان ورشو و تل‌آویو منجر شد، اما در نهایت تحت فشار آمریکا طرفین تابستان امسال بیانیه‌ای مشترک صادر کردند که در آن تأکید شده بود که لهستان در کشتار یهودیان نقشی نداشته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار