کد خبر:۷۴۷۳۱۸
کبگانیان در جمع خبرنگاران:

آمار خروج دانشجویان از کشور نگران کننده است/ وضعیت خوبی نداریم

دبیر ستاد نقشه جامع علمی کشور با اشاره به ارائه آمار خروج دانشجویان ایرانی از کشور در جلسه ستاد نقشه جامع علمی گفت: متاسفانه آماری که ارائه شد نشان می‌دهد که وضعیت خوبی در این باره نداریم و کمی آمار‌ها نگران کننده است.

منتشر نشود//آمار خروج دانشجویان از کشور کمی نگران کننده است/ وضعیت خوبی در این حوزه نداریم

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، منصور کبگانیان، دبیر ستاد نقشه جامع علمی کشور در حاشیه جلسه صد و پانزدهم این ستاد در جمع خبرنگاران گفت: پیش از دستور جلسه بحث بیانیه رهبر معظم انقلاب به عنوان گام دوم مطرح شد اهمیت این بیانیه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و طراحی و نحوه ورود ستاد نقشه جامع عملی کشور بین اعضا بحث شد پیشنهاد داده شد که دستگاه‌های عضو ستاد گزارش‌های خود را جمع بندی کنند و در جلسه دیگر مورد بررسی قرار گیرد.

کبگانیان افزود: پس از این گزارشی در مورد علم و فناوری ارائه شد که این گزارش مورد بحث و بررسی قرار گرفت و روند خروج دانشجویان ایرانی از کشور و ورود دانشجویان خارجی به کشور در دستور جلسه بود که آماری از آن‌ها اعلام شد.

وی ادامه داد: در این آماری که ارائه شد از سال ۹۲ تا ۹۷ بود که وضعیت جالبی نداریم و آمار کمی نگران کننده است که این آمار با کشور‌های دیگر مقایسه شد.

کبگانیان افزود: دستور اصلی جلسه در خصوص اشتغال فارغ التحصیلان بود که این موضوع در چندین جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفته و همه دستگاه‌های عضو آمار‌های خود را اعلام کردند.

دبیر ستاد جامع نقشه علمی کشور خاطرنشان کرد: برای رفع این آسیب‌ها و بیکاری دانش آموختگان سندی به نام سیاست‌های اجرایی پیشنهاد شد در این بخش یک پیش نویس این سند که شامل ۹ ماده از ماده یک آن مصوب شد و در این مصوبه وزارت علوم و وزارت بهداشت موظف شدند برنامه اقدام شان را ظرف مدت چهار ماه درباره سه محور ارائه دهند.

کبگانیان ادامه داد: محور اول بازنگری در تعداد ظرفیت‌ها و گرایش ها، زیر نظام‌ها و با توجه به بازار کار و اقتضائات، محور دوم ارائه سامانه ملی اشتغال پذیرش و دانشجو بودن در یک سال، محور سوم تغییر و هدایت در موسسات و رصد وضعیت دانش آموختگان خواهد بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار