آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۷۴۸۸
رستمی در دوره شهید دیالمه:

کلمه به کلمه بیانیه گام دوم رهبر انقلاب حرف دارد/ آمریکا قرار بود یمن را ۸ روزه از شر حوثی‌ها خلاص کند

رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها گفت: کلمه به کلمه بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب حرف دارد و این دانشجویان هستند که باید این بیانیه را تبیین کنند.

فکر مردم سالاری دینی تمدن غرب را به چالش کشیده/ دانشجویان مطالعه عمیق داشته باشند

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام رستمی، رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور امروز در دوره نخبه پروری سیاسی شهید دیالمه سازمان بسیج دانشجویی کشور که در اردوگاه سیدالشهدا آبعلی در حال برگزاری است، گفت: هدف ملت ایران از انقلاب این بود تا بتوانند شکل زندگی را که در آن احساس آرامش و رفاه می‌کنند رقم بزند؛ اما دشمن این اجازه را نداد و از همان ابتدا یقه انقلاب اسلامی را گرفت و آن را رها نکرد.
 
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی آمریکا را با تمام داشته ها، نفوذ و قدرتی که داشت در منطقه با چالش مواجه کرد، افزود: اگر انقلاب اسلامی یک انقلاب مارکسیستی بود، چون این انقلاب در دامن شوروی قرار می‌گرفت، دیگر آمریکا جرات دست اندازی به آن را نداشت و این جمهوری اسلامی شعار نه شرقی و نه غربی را در کشور حاکم کرد؛ به گونه‌ای که پس از جنگ شوروی با افغان‌ها ضمن محکومیت این جنگ سلاح در اختیار نیرو‌های افغان قرار داد.

رستمی تصریح کرد: انتظار رهبر معظم انقلاب از شما دانشجویان به عنوان فرماندهان جنگ نرم این است که پیاده نظام و پیاده نباشید. کلمه به کلمه بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب حرف دارد و این شما هستید که باید این بیانیه را تبیین کنید؛ با این وجود باید تمام کتاب‌هایی را که انقلابی‌ها و حتی ضدانقلاب‌ها نوشته اند؛ بخوانید و مسلط شوید تا دهان کسانی که یاوه گویی می‌کنند را ببندید.

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به اسناد به دست آمده در سفارت سابق آمریکا اشاره کرد و افزود: بیش از ۵۰ جلد کتاب در مورد اقدامات آمریکا در ایران منتشر شده؛ اما یک سیاست آمریکایی شدن باعث شده که این اسناد وارد کتاب‌های درسی نشود در هر حال آمریکا پس از انقلاب ما را رها نکرد.

وی تصریح کرد: ضربه سخت دیگری که آمریکا از انقلاب اسلامی خورد، این بود که منطقه نسبت به آمریکا حساس شد و با این حساسیت کشور‌های اسلامی به اسلام، جهاد و شهادت رجوع کردند؛ مثلا در آن مقطع شیعه بودن در لبنان آنقدر با حقارت همراه بود که شیعیان برای فرزندان خود نام مسیحی انتخاب می‌کردند و حتی تلاش می‌کردند تا با یک خانواده غیر شیعه ازدواج کنند؛ بنابراین شیعه با انقلاب اسلامی عزت پیدا کرد و تشیع در منطقه احیا شد.

رستمی به اقدامات آمریکا برای سرکوب شیعیان در منطقه اشاره کرد و افزود: در جنگ کویت آمریکا در عراق منطقه پرواز ممنوع اعلام کرد؛ اما وقتی که شیعیان عراق قیام کردند در راستای سرکوب شیعیان منطقه پرواز ممنوع در این کشور لغو شد.

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با اشاره به اینکه شعار بیرون کردن آمریکا از منطقه برای این کشور گران تمام شد، تصریح کرد: منطقه خاورمیانه به واسطه و جود منابع عظیم انرژی برای آمریکا از اهمیت بالایی برخوردار است؛ به گونه‌ای که این کشور به چین و اروپا هم اجازه نمی‌دهد که در این منطقه جولان بدهند. در هر حال امروز شاهدیم عراق به عنوان کشوری که آمریکا تلاش می‌کرد یک الگوی آمریکایی در آن شکل بگیرد؛ از دستشان خارج شده و یک الگوی ایرانی شکل گرفته است.

وی گفت: امروز تمام کسانی که با ایران در ارتباط بوده اند؛ رهبران عراق هستند حتی کسانی که مانند حیدرالعبادی می‌خواهند به آمریکا امتیاز بدهند در این کشور سقوط می‌کنند و به آن‌ها اجازه نمی‌دهند که نخست وزیر شوند.

رستمی با بیان اینکه امروز رییس جمهور آمریکا اگر بخواهد به پایگاه نظامی این کشور در عراق برود به صورت مخفیانه این کار را انجام می‌دهد؛ اظهار کرد: به گفته ترامپ آمریکا ۷ هزار میلیارد دلار در منطقه هزینه کرد، ولی وقتی که او می‌خواهد به پایگاه نظامی این کشور در عراق برود؛ باید به صورت مخفیانه و چراغ خاموش این کار را انجام دهد.

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری تصریح کرد: آمریکا و متحدانش قرار بود یمن را ۸ روزه از شر حوثی‌ها خلاص کنند، اما امروز ۴۸ ماه است که در این کشور دست به عملیات می‌زنند و در نهایت مجبور به مذاکره با حوثی‌ها شدند تا از منطقه خارج شوند. اتفاقی که در یمن افتاده این است که ما شاهد رویش نیرو‌های مخلصی هستیم که اخلاص آن‌ها ۱۰ برابر بیشتر از حزب الله لبنان است با این وجود باید منتظر ظهور گروهی مستحکم‌تر از حزب الله باشیم.

وی اظهار کرد: اتفاقی که با پیروزی انقلاب اسلامی افتاد؛ این است که منطقه از دست آمریکا خارج شد و امروز پس لرزه‌های این انقلاب برای آمریکایی‌ها بسیار زیان بار بوده است.

رستمی با بیان اینکه مساله مهم به چالش کشیدن تمدن غرب است و شاید بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب در این راستا بوده، تصریح کرد: امروز دعوا بر سر این است که آمریکا در منطقه بماند یا برود در واقع امروز دعوا بر سر حوزه نفوذ ایران و آمریکا در منطقه است.

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با بیان اینکه تفکر مردم سالاری دینی تمدن غرب را به چالش کشیده و به گونه‌ای که این تفکر نشان داد جمهوری اسلامی ایران با جمهوری پاکستان و موریتانی متفاوت است، اظهار کرد: نظام فکری و مردم سالاری دینی که در قالب جمهوری اسلامی ارایه شده، به دنبال یک تمدن جدید به عنوان رغیب تمدن غرب است پس از اگر این نظام بتواند در یک محیط آزمایشگاهی موفق باشد و الگو ارایه دهد می‌تواند خیلی خطرناک باشد.

وی با اشاره به اینکه حکومت اسلامی موظف است که مردم را به سمت بهشت هدایت کند به همین دلیل اگر نظام به فکر سعادت اخروی و دنیوی مردم نباشد ناکارآمد است، تصریح کرد: برخی‌ها به دنبال این دوگانه هستند؛ مثلا به خاطر فضای ولنگاری که در جزیره هرمز به وجود آمده؛ برخی می‌گویند اگر مردم می‌خواهند درآمد زیاد شود و گردشگر به این منطقه بیاید؛ نباید با این مسائل کار داشته باشند؛ با این وجود با این حرف‌ها مردم را سر دوراهی قرار می‌دهند که آیا سر اعتقادات خود بمانند و یا شاهد ولنگاری‌ها و دنیا طلبی باشند.

رستمی با بیانکه انقلاب اسلامی یک نواندیشی دینی بود و توانست دین اسلام را که پیش از انقلاب یک دین خمود بود به یک دین حاکم در جامعه تبدیل کند؛ تصریح کرد: تمدن نوین اسلامی تکلیف و هدفگذاری که رهبر معظم انقلاب برای جوان مومن انقلابی تعیین کرده با این وجود بعد از دولت اسلامی باید به فکر جامعه اسلامی باشیم و برای این کار باید آتش به اختیار حرکت کنیم تا تمدن اسلامی در یک جامعه اسلامی ایجاد شود.

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به برخورد دوگانه غرب با مقوله حقوق بشر اشاره کرد و افزود: یک ماه پیش عربستان قانونی را تصویب کرد که مردان از طریق پیامک به زنان خود اطلاع دهند که آن‌ها را طلاق داده اند و یا اینکه زنان این کشور تا ۱۰ سال پیش شناسنامه نداشتند. با این وجود امروز این کشور به عنوان رییس کمیسیون حقوق بشر انتخاب می‌شود.

وی با بیان اینکه پس از گذشت ۴۰ سال از گذشت انقلاب اسلامی و برگزاری انتخابات متعدد شاهدیم که ایران به نقض حقوق بشر متهم می‌شود افزود: نظام مردم سالاری دینی تمام هویت غرب را به چالش کشیده است و همانطور که رهبر معظم انقلاب گفتند امروز تمدن غرب در حال فروپاشی است.

رستمی خطاب به دانشجویان تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب به عنوان فرمانده شما حرکت به سمت ایجاد تمدن نوین اسلامی مبتنی بر ایمان توحیدی را به عنوان یک هدف تعیین کرده است با این وجود ما می‌گوییم این هدف قابل تحقق است و اگر محقق نشود کوتاهی کرده ایم.

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با اشاره به پیشرفت‌های علمی کشور به برکت انقلاب اسلامی تصریح کرد: پیش از انقلاب شاهد عقب ماندگی شرم آور علمی بودیم با این وجود اکنون نیز باید ۱۰ برابر تولید علم داشته باشیم تا تمدن سازی اسلامی محقق شود.

وی با بیان اینکه علم بشر با فرهنگ اسلامی جهت پیدا می‌کند تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب بر ضرورت میدان دادن به جوانان تاکید دارند با این وجود معنای این ضرورت صرفا به معنای انتصاب جوانان در پست‌ها و مسئولیت‌ها نیست بلکه منظور ایشان میدان دادن به جوانان است.

رستمی با بیان اینکه باید مدیرانی مانند حضرت علی (ع) انتخاب شوند که بیشترین سود و کمترین هزینه را برای نظام اسلامی داشته باشند افزود: امروز قابلیت برخورد با مفاسد حتی مفاسد مسئولین و فرزندان آن‌ها در نظام وجود دارد و آن را نیز شاهد بوده ایم با این وجود نظام قابلیت فساد ستیزی را دارد از این رو اگر بخواهیم بگوییم همه جا را فساد و بی عدالتی فراگرفته بی انصافی است اگر چه نقد‌هایی نیز وجود دارد.

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: اعتماد عمومی در جامعه نسبت به قوه قضاییه وجود دارد و اگر این گونه نبود مردم شکایت خود را نزد این قوه نمی‌بردند. در هر حال مردم به عدالت قوه قضاییه باور دارند، ولی این عدالت مطلوب ما نیست و با آن فاصله داریم.

وی با اشاره به محدویت‌های بودجه‌ای نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: به دلیل این محدودیت ۵ تا ۶ حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان در کشور تعطیل شده البته این کمبود بودجه برکاتی نیز داشته به گونه‌ای که الان برخی از حوزه‌ها خود را اداره می‌کنند.

رستمی تصریح کرد: طرح حکمت نیز تعطیل نشده، ولی به دلیل کمبود منابع برای اجرای آن با محدودیت مواجه هستیم در هر حال امیدواریم خداوند دل بودجه ریزان را به سمت بودجه‌های واقعی‌تر هدایت کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار