کارگردان مستند «راز مزار» گفت: مزارشهداى ما مورد توجه پژوهشگران، مردم شناسان، اهل رسانه غربى و کشورهاى اروپایى قرار گرفته است.
روح الله رشیدى کارگردان مستند راز مزار در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزارى دانشجو، با اشاره به تولید مستند راز مزار درباره قبور شهدا، اظهار داشت: این مستند در سال ٩٤ تولید شده و قبل از آن کارهاى رسانه اى و چندرسانه اى با توجه به محتواى آن انجام شده بود، اما براى طرح موضوع به شکل ملى، این مستند کار شد.
وى ادامه داد: در مستند راز مزار چندین محور اساسى به عنوان محتوا مد نظر بوده است که مى توان به وجه تاریخى، مردم شناسانه، فرهنگى و هنرى اشاره کرد.
کارگردان مستند راز مزار با بیان اینکه این مستند در جشنواره عمار رونمایى شد، خاطرنشان کرد: این مستند در سال ٩٤ در جشنواره عمار رونمایى شد و در یکى از شبکه هاى سراسرى و چندین شبکه محلى پخش شد، اما لازم به ذکر است که انعکاس بیشتر این مستند در فضاى مجازى بوده است.
رشیدى افزود: زبان علمى و کارشناسى تا حدى برش دارد، متاسفانه واکنش نخبگان بسیار محافظه کارانه است و درگیر موضوع نمى شوند، اما زبان عامه مى تواند بدنه مردم را به حرکت وادارد و موجب خودآگاهى عمومى شود.
وى با اشاره به سخنان رهبر انقلاب، یادآور شد: حضرت آقا به شکل کلى به زیباسازى و تنوع مزارها اشاره کردند، اما متاسفانه مسئولانى که دنبال این کارها بودند متوجه ابعاد قضیه نشدند و اهمیت و ارزش این مکانها را درک نکردند و بدون اشراف به موضوع، شروع به انجام کارهایى کردند.
کارگردان مستند راز مزار اضافه کرد: مزارشهداى ما مورد توجه پژوهشگران، مردم شناسان، اهل رسانه غربى و کشورهاى اروپایى قرار گرفته است.
رشیدى گفت: همچنین لازم به ذکر است که در جنوب لبنان و دیگر کشورها از مزار شهدا ما الگو بردارى کردند و این را مى توان یکى از امتیازات تلقى کرد.
وى در پایان با اشاره به تغییر نگاه در جامعه امروز، بیان کرد: امروزه نگاهها مهندسى و دکوراتورى شده و متاسفانه باعث خسارات جبران ناپذیرى شده است حتى مى توان گفت که نگاه هاى امروز، کاملا شعارى هستند و باید بیش از پیش به آنها دقت کرد.