کد خبر:۷۴۸۱۶۷
معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا:

اعتماد اروپا به ایران بسیار نابجا است

معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا در یادداشتی از آنچه به گفته وی «اعتماد اروپا به وعده‌های ایران» خوانده شده انتقاد کرده است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «سیگال مندلکر»، معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی در یادداشتی، آنچه «اعتماد اروپا به وعده‌های ایران» خوانده را «بسیار نابجا» خوانده است.

مقام آمریکایی یادداشت خود در پایگاه خبری-تحلیلی «هیل» را با اشاره به اقدام سه کشور اروپایی (فرانسه، آلمان و انگلیس) در راه‌اندازی ساز و کاری ویژه با هدف تسهیل تجارت با ایران آغاز کرده است.

سیگال مندلکر در ادامه نوشته سه کشور اروپایی مدعی شده‌اند که فعالیت این ساز و کار، منطبق با بالاترین معیار‌های ضد پولشویی و قوانین تحریمی اتحادیه اروپا و سازمان ملل متحد خواهد بود. او مدعی شده چنین چیزی امکان‌پذیر نیست.

وی نوشته است: «به عنوان معاون وزیر خزانه‌داری در امور تروریسم در وزارت خزانه‌داری آمریکا می‌توانم بگویم چنانچه ساز و کار مورد نظر با بانک مرکزی ایران یا دیگر عناصر حکومت ایران معامله‌ای داشته باشد، چنین چیزی (پیروزی از قوانین ضدپولشویی و قوانین تحریم‌ها) امکان‌پذیر نیست.»

مندلکر ادعا کرده اتحادیه اروپا برای ایجاد این کانال با دشواری‌هایی مواجه بوده است. او نوشت: «ایجاد ابزاری با هدف ایجاد منابع جدید درآمدی برای ایران برای اتحادیه اروپا کاری دشوار بوده است. همزمان با اکراه بانک‌ها و شرکت‌های بین‌المللی از انجام مبادلاتی که ناقض تحریم‌های آمریکا است، تک تک کشور‌ها از میزبانی چنین ساختاری امتناع ورزیدند.»

مقام وزارت خزانه‌داری آمریکا در ادامه به تلاش‌های کشورش برای مجبور کردن ایران جهت تبعیت از قوانین نهاد‌هایی مانند «کارگروه ویژه اقدام مالی» (FATF) اشاره کرده و از اروپا در این زمینه انتقاد کرده است: «ایالات متحده مکرراً قصد داشته ایران را بابت عدم پایبندی به این استاندارد‌های بین‌المللی پاسخگو کند. از سوی دیگر، اروپا بار‌ها به ایران زمان بیشتری داده است.»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار