کد خبر:۷۴۸۲۲۰
مدیر دفتر همکاری‌های علمی دانشگاه اصفهان:

دانشگاه اصفهان با ۱۲۰ مرکز علمی جهان تفاهم‌نامه همکاری دارد

مدیر دفتر همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه اصفهان گفت: این دانشگاه در مسیر بین‌المللی شدن با حدود ۱۲۰ مرکز علمی از ۷۰ کشور جهان، تفاهم‌نامه همکاری علمی، پژوهشی و فرهنگی دارد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید کمیل طیبی، مدیر دفتر همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه اصفهان گفت: این دانشگاه در مسیر بین المللی شدن با حدود ۱۲۰ مرکز علمی از ۷۰ کشور جهان، تفاهم نامه همکاری علمی، پژوهشی و فرهنگی دارد.

وی افزود: این دانشگاه‌ها بیشتر از کشور‌های اروپایی و آسیا هستند که از جمله آن‌ها می‌توان به آلمان، فرانسه، سوئد، اسپانیا، چین، ژاپن و کره جنوبی اشاره کرد. دانشگاه اصفهان با بسیاری از دانشگاه‌های معتبر و بزرگ دنیا همچون فرایبورگ آلمان، استراسبورگ فرانسه، ملی سئول کره جنوبی، شیامن و سان یات سن چین همکاری دارد.

مدیر دفتر همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه اصفهان گفت: اصفهان یکی از ۹ دانشگاه موفق کشور در برقراری روابط بین الملل با دانشگاه‌های خارجی در سال ۹۷ از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شناخته شد.

طیبی با بیان اینکه بسیاری از تفاهم نامه‌های امضا شده بین دانشگاه اصفهان و دانشگاه‌های خارجی اجرا شد، خاطرنشان کرد: تعداد محدودی از آن‌ها به دلایل مختلفی مانند مسائل مالی و تحریم‌ها به طور کامل اجرایی نشد که در صدد عملیاتی کردن آن‌ها هستیم.

وی به تفاهم نامه­ جدیدی که با دانشگاه ایلیای گرجستان با موضوع همکاری پژوهشگران و دانشجویان منعقد شد، اشاره کرد و گفت: با توجه به سکونت گرجی­ تباران بسیاری در غرب استان اصفهان از جمله شهر‌های فریدن، فریدونشهر و بویین و میاندشت، توسعه زبان گرجی به صورت دانشگاهی و تقویت مراکز آموزش زبان فارسی در گرجستان به توسعه روابط گردشگری، فرهنگی، علمی و اقتصادی ۲ کشور کمک می‌کند.

دانشگاه اصفهان بعنوان دانشگاه جامع و مادر استان اصفهان دارای حدود ۱۵ هزار دانشجو و ۶۵۰ عضو هیات علمی و یکی از دانشگاه‌های برتر کشور است. این دانشگاه بعنوان یکی از دانشگاه‌های منتخب ایران در طرح تبدیل به یکی از پنج دانشگاه برتر کشور در تراز بین المللی انتخاب شده است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار