کد خبر:۷۴۸۲۳۰

واردات دام سنگین برای تنظیم بازار عید

مدیر کل دفتر برنامه ریزی تامین، توزیع، تنظیم بازار و ذخایر راهبردی وزارت جهاد کشاوری از واردات دام سنگین برای تنظیم بازار عید خبر داد.
 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، مسعود بصیری افزود: دام سنگین قرار است با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد کشور شود و ما مجوز‌های آن را به بخش خصوصی داده ایم.

بصیری درباره برنامه تنظیم بازار گوشت قرمز در ایام عید اذعان داشت: ما برای توزیع گوشت قرمز بازار شب عید تدابیری اندشیده ایم و منتظریم دولت جامعه هدف را برای دریافت گوشت قرمز با قیمت تنظیم بازار برای ما از طریق وزارت رفاه یا دهک‌های مورد نظر مشخص کند.

وی ادامه داد: در این راستا در وزارت جهاد کشاورزی سامانه‌ای برای توزیع گوشت قرمز طراحی شده و جامعه هدف در آن سامانه تعریف می‌شود.

بصیری با بیان این که گوشت تنظیم بازار ایام عید در استان‌های تهران، البرز و استان‌های تعیین شده از طریق فروشگاه‌های منتخب عرضه خواهد شد، تصریح کرد: فروشگاه‌های زنجیره ای، تعاونی‌های مصرف و میادین میوه و تره بار در این سامانه دیده خواهند شد تا در طول ساعات روز بتوانند گوشت کافی داشته باشند و آن را عرضه کنند.

وی افزود: در مناطقی که فروشگاه‌های زنجیره‌ای وجود ندارد، توزیع گوشت‌های تنظیم بازار از طریق اصناف انجام می‌گیرد.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی تامین، توزیع، تنظیم بازار و ذخایر راهبردی وزارت جهاد کشاوری با اشاره به این که بر اساس بخشنامه دولت قرار است گوشت با ارز نیمایی و سود بازرگانی صفر نیز وارد شود، اظهار داشت: ما منتظریم سازوکار‌ها برای این واردات مشخص شود.

وی گفت: گوشت وارداتی با ارزی نیمایی وارد چرخه تنظیم بازار نمی‌شود، اما قیمت آن از گوشت داخلی کمتر است و به دست جامعه هدف خود می‌رسد.

بصیری تصریح کرد: مجوز واردات گوشت قرمز با ارز نیمایی توسط وزارت جهاد کشاورزی صادر می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار