معاون سازمان امور دانشجویان گفت: دانشجویان تحصیلات تکمیلی امتیازات بهتری نسبت به کارشناسیها به دست آوردند؛ چرا که با توجه به پژوهشها، فعالیتهای علمی و مقالات آنها امتیاز بیشتری به آنان تعلق میگرفت.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صدیقی، معاون سازمان امور دانشجویان امروز در مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه گفت: انتخاب دانشجویان نمونه توسط تیمهای داوری صورت میگیرد و در نهایت جمع بندی میشود. ما در تمام این دورهها با وزارت بهداشت همکاری و هم نوایی داشتیم و از بهترین تجربههای همکاری ما در طی این چند سال با وزارت بهداشت بوده است.
وی ادامه داد: دانشجویان تحصیلات تکمیلی امتیازات بهتری نسبت به کارشناسیها به دست آوردند؛ چرا که با توجه به پژوهش ها، فعالیتهای علمی و مقالات آنها امتیاز بیشتری به آنان تعلق میگرفت.
مسئول امور دانشجویان ادامه داد: هدف از برگزاری این جشن تقدیر از دانشجویان نمونه بود تا انگیزهای شود برای سایر دانشجویان، اما این تنها هدف اولیه بود و بخش دوم هدف ما برمی گردد به استفاده بهتر از این نخبگان که باید در کشور شناسایی شوند.
صدیقی گفت: ارتباط با بنیاد نخبگان از واجباتی است که باید هر ساله دنبال شود و رصد کنیم و ببینیم دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی شرایطشان به کجا ختم میشود.
وی با اشاره به اینکه آیین نامههای انتخاب دانشجویان نمونه نیاز به بازنگری دارد، افزود: ما بعد از این دوره باید آیین نامهها و ظوابط را بازنگری کنیم و بررسی مجددی بر روی آیین نامهها و شیوه نامهها داشته باشیم تا اینکه با اصلاح آنها در سال ۹۸ کیفیت بالاتری را ارائه دهیم.
معاون سازمان امور دانشجویان ادامه داد: معمولا هر سال که این مراسم اجرایی میشود دغدغه اکثریت دانشجویان نمونه اشتغال است و این موضوع که در آینده به شغلی مشغول خواهند شد. طبیعتا این دانشجویان نمونه در جذب هیات علمی امتیاز بیشتری نسبت به دیگران خواهند داشت. اما این بدین معنا نیست که تضمین شده باشد که در هیات علمی شاهد حضور بلاوجه آنها باشیم، در هر صورت این طبیعی است که در انتخاب اعضای هیات علمی دانشجویان نمونه از شانس بیشتری برخوردار باشند.
صدیقی تصریح کرد: البته در مورد اشتغال زایی تنها نمیتوان به هیات علمی بسنده کرد؛ بلکه دانشجویانی که نخبه و نمونه هستند در کارآفرینی نیز میتوانند بسیار موفق باشند و حضور بیشتری را داشته باشند و از نظر من نگاههای سنتی و دولتی به بحث اشتغال تنها راه چاره نیست.
وی ادامه داد: دانشگاهها میبایستی از دانشجویان نمونه در فعالیتهای فوق برنامه استفاده کنند؛ چرا که دانشجویانی که در این حوزهها فعالیت داشته و به عنوان دانشجوی نمونه انتخاب شدند؛ میتوانند طراوتی مضاعف به فضای دانشگاهی بدهند از دانشگاهها تقاضا داریم تا در کنار بها دادن به مسائل علمی به فوق برنامههای اجتماعی، فرهنگی نیز توجه داشته باشند.