آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۸۸۱۹
طرفی در گفتگو با دانشجو:

استعفای ظریف بودار است/ برخی دولتمردان با تصمیماتی که می‌گیرند به نفوذی غرب تبدیل می‌شوند

مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: برخی از دولتمردان با تصمیماتی که می‌گیرند، خواسته یا ناخواسته به نفوذی غرب تبدیل می‌شوند.

مهدی طرفی، مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در خصوص استعفای محمدجواد ظریف گفت: بحث استعفای وزیر خارجه ایران باید از دو بعد ملی و بین المللی مورد بررسی قرار گیرد.

طرفی افزود: مطرح کردن موضوع استعفا توسط شخصیتی بین المللی در فضای مجازی چندان مطلوب نیست؛ البته این استعفا در شبکه‌ای از دنیای مجازی عنوان شده که متعلق به کشورمان نیست و نباید این موضوع را ندید گرفت.

مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز اضافه کرد: با وجود چالش‌های اساسی که کشورمان با آن مواجه است و تحریم‌هایی که با آن درگیر هستیم، استعفای آقای ظریف، آن هم به این شکل می‌تواند باری منفی برای سیاست خارجه کشورمان به همراه داشته باشد.

طرفی ادامه داد: با توجه به اظهارات اخیر اصلاح طلبان و حواشی استعفای وزیر خارجه ایران به نظر می‌رسد که این جریان بودار است و این احتمال می‌رود که سناریویی از قبل برای آن تعریف شده باشد.

وی با اشاره به جریان استعفای قاضی زاده هاشمی گفت: امیدواریم برخی از دولتمردان کشورمان با تصمیماتی که می‌گیرند نفوذی غرب نباشند. نفوذی ممکن است که خواسته یا ناخواسته تصمیمی بگیرد که موافق نظر غرب باشد و از این بابت از وی به عنوان نفوذی غرب یاد شود.
 

ظریف با کنار کشیدن از مسند قدرت می‌خواهد برای کشور هزینه ایجاد کند

مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه امیدواریم دولتمردان کشورمان از روی احساسات تصمیم گیری نکنند و از همه مهمتر تصمیماتشان از پیش برنامه ریزی شده نباشد، اظهار کرد: آقای ظریف که از اتوبوس دولت پیاده شدند، باید این مسئله را در نظر بگیرند که مملکت ما حدود ۷ سال است که با تصمیم وی در حوزه کشوری و سیاست‌های خارجی اداره می‌شود و وقتی یکباره تصمیم به استفعا می‌گیرند، باید در مقابل پاسخگوی عملکردشان باشند؛ البته امیدواریم آقایانی که در ایام انتخابات صحبت‌های مختلفی درباره امور خارجه کشورمان مطرح می‌کردند، بعد‌ها در بوق و کرنا نکنند که آقای ظریف نتوانست کاری کند و از قافله دولت پیاده شد و کنار کشید. این‌ها بدانند که اینگونه نبوده و ظریف در این مدت هرکاری که خواست انجام داد و هر تصمیمی که مابقی دولتمردان نتوانستند در امور خارجه کشور اجرایی کنند را اجرایی کرد؛ با این حال دیگر نیازی نیست که بعد‌ها کسی بخواهد با مظلوم نمایی از ایشان دفاع کند و یا از ایشان یک شخصیت بسازد.

طرفی خاطرنشان کرد: آقای ظریف در این مدت تمامی تصمیمات خود را عملی کرده و اکنون که افکار و ایده هایش برای رهایی از وضعیت کنونی تحریم‌ها و فشار‌های وارده به ایران به نتیجه‌ای نرسیده، تصمیم گرفته که استفعا دهد و با کنار کشیدن از مسند قدرت می‌خواهد برای کشور هزینه ایجاد کند.

وی یادآور شد: مسئولان دولتی بدانند که هر اتفاقی که در کشور رخ دهد، جریان انقلابی حامی مصلحت کشور است و حتی اگر افراد بالادستی ظریف هم بخواهند با استعفا، معاهدات بین المللی مسئله دار را به کشورمان تحمیل کنند، جریان انقلابی اجازه فعالیت را به آن‌ها نمی‌دهد و نمی‌گذارد که هر سیاستمداری هر تصمیمی را خواست بگیرد و به ایران اسلامی ضربه بزند.

مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز تاکید کرد: دولتمردان کشورمان آگاه باشند که وظیفه آن‌ها خدمت به مردم است و هر زمان که برخلاف مصلحت کشور تصمیم گیری کنند، مردم و انقلابیون مقابل آن‌ها می‌ایستند و از قدرت برکنارشان می‌کنند و ظریف هم پیش از اینکه مردم از قدرت برکنارش کنند، خودش استعفا داده است.

طرفی اظهار کرد: اینکه استعفای وزیر خارجه ایران به چه دلیل و بر چه اساسی بوده مشخص نیست و قصد قضاوت آن را نداریم، اما مسئولین بدانند که اجازه نمی‌دهیم شخصی خواسته یا ناخواسته عامل نفوذی غرب در دولت باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار