خليج فارس محل مناسبي براي سركشي قدرت‌هاي فرامنطقه‌اي نيست
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۹
سردار جزايري:

خليج فارس محل مناسبي براي سركشي قدرت‌هاي فرامنطقه‌اي نيست

در پي دروغ پردازي‌ها و تلاش‌هاي رسانه‌اي غرب از جمله موضوع برخورد قايق‌هاي ايراني با يك ناو آمريكايي، سردار جزايري اين اقدامات را دروغ پردازي دانست و آن را محكوم كرد.

به گزارش گروه دريافت خبر «شبکه خبر دانشجو»، معاون فرهنگي و تبليغات دفاعي ستاد كل نيروهاي مسلح گفت: خبررساني روزهاي گذشته بعضي شبكه‌هاي آمريكا از جمله سي.ان .ان در مورد تحريك و درگيري قايق هاي ايراني با يك ناو آمريكايي در آب‌هاي خليج فارس و تكذيب بلافاصله آن يك بار ديگر نامطمئن بودن اين گونه شبكه‌هاي اطلاع رساني را به اثبات مي رساند.

وي افزود: همين چند وقت پيش بود كه تعدادي از رسانه‌هاي آمريكايي و بعضي شركاي اروپايي‌شان مانند بي بي سي در يك اقدام طراحي شده با جنجال فراوان خبر از درگيري ناوهاي آمريكايي با قايق ايراني در تنگه هرمز و آب‌هاي خليج فارس را به جهان منعكس كردند. واكنش به موقع جمهوري اسلامي ايران در آن ماجراي ساختگي بي اساس بودن آن را آشكار نمود و آمريكايي‌ها مجبور شدند حرف خود را پس بگيرند.

سردار سرتيپ پاسدار سيد مسعود جزايري يادآوري كرد: البته نشر اخبار دروغ و ساختگي و يا پنهان سازي بخش هايي از موضوع و عدم اطلاع رساني صحيح و شفاف از سوي دستگاه‌هاي خبرپراكني دولتي آمريكا و انگليس مطلب تازه‌اي نيست و نشر اخبار غير صحيح از سوي بي.بي.سي، فاكس نيوز، سي.ان.ان و امثال آنها در ذات دروغ ساز اين رسانه‌ها به خصوص پس از سركار آمدن دار و دسته جورج بوش، رييس جمهور كنوني آمريكا قرار دارد.

سردار جزايري تاكيد كرد: خليج فارس، درياي عمان و تنگه هرمز محل مناسبي براي سركشي قدرت‌هاي فرامنطقه‌يي نيست و مرزبانان ايران اسلامي هوشياران و هوشمندانه همراه با ساير دوستان منطقه حراست از آب هاي سرزميني را با همه قدرت انجام مي دهند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار