همایش سراسری «سلول درمانی، نبض پزشکی نوین» در دانشگاه الزهرا (س) برگزار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۹۲۲۸
تا ساعاتی دیگر؛

همایش سراسری «سلول درمانی، نبض پزشکی نوین» در دانشگاه الزهرا (س) برگزار می‌شود

انجمن علمی دانشجویی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه الزهرا (س)، برای نخستین بار سمپوزیوم یک روزه‌ای تحت عنوان «سلول درمانی، نبض پزشکی نوین» را در این دانشگاه برگزار می‌کند.
همایش سراسری «سلول درمانی، نبض پزشکی نوین» در دانشگاه الزهرا (س) برگزار می‌شود
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، انجمن علمی دانشجویی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه الزهرا (س)، انجمن برگزیده کشور در سومین کنگره سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی، قصد دارد برای نخستین بار سمپوزیوم یک روزه‌ای تحت عنوان «سلول درمانی، نبض پزشکی نوین» را برگزار کند.

این سمپوزیوم یکروزه امروز پنجشنبه ۹ اسفند ماه ۹۷ با حضور متخصصان، پژوهشگران و اساتید این حوزه در سالن نور دانشگاه الزهرا (س) برگزار خواهد شد.

سه پنل اصلی با موضوعات ایمونوسل درمانی، اگزوزوم درمانی و همچنین تجاری سازی محصولات این حوزه در  سمپوزیوم «سلول درمانی، نبض پزشکی نوین» ارائه خواهد شد که در هر پنل اساتید به نام به ارائه نظر و سخنرانی خواهند پرداخت.

در حاشیه این رویداد ملی، در راستای آشنایی اساتید و دانشجویان با فعالیت‌های روز کشور در حوزه علوم زیستی و امکان برقراری همکاری‌های بیشتر، نمایشگاهی با حضور برخی از شرکت‌ها و مؤسسات فعال در این حوزه برپا می‌گردد.
پربازدیدترین آخرین اخبار