سومین کنگره «سلامت مردان» و یازدهمین کنگره «مرکز تحقیقات بهداشت باروری و ناباروری»، اول تا سوم اسفندماه در مرکز همایشهای بینالمللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار میشود.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، سید جلیل حسینی رئیس سومین کنگره «سلامت مردان»، از برگزاری سومین کنگره «سلامت مردان» و یازدهمین کنگره «مرکز تحقیقات بهداشت باروری و ناباروری» با تلاش مرکز تحقیقات بهداشت باروری- سلامت مردان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت و مرکز مدیریت بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، خبر داد.
حسینی درباره این کنگره اظهار کرد: سالها پیش به عنوان رئیس انجمن اورولوژی موضوع سلامت مردان به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پیشنهاد کردم و وزارت خانه این موضوع را در برنامههای سالانه خود قرار داد و پس از حدود دوازده سال اجرای برنامه، احساس نیاز شد که به این مسئله باید عمیقتر پرداخته شود.
موسس مرکز تحقیقات سلامت مردان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به اهمیت نگاه جامع علمی و پژوهشی به سلامت مردان یادآور شد: بعد از تاسیس اولین مرکز تحقیقات سلامت مردان، با توجه به ضرورت توجه به بیماریهای مربوط به مردان، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به صورت سالانه اقدام به برگزاری کنگره سلامت مردان کرد.
وی با بیان اینکه موضوع سلامت مردان در دنیا نیز مورد توجه قرار گرفته است، یادآور شد: سالی که دانشگاه آغاز به برگزاری کنگره کرد، این کنگره در پنج کشور دیگر برگزار میشد، اما در حال حاضر موضوع سلامت مردان در آمریکا، آسیا، اروپا و سراسر دنیا مورد توجه است و این یکی از افتخارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است که در این زمینه پیشرو و پیشگام بوده است.
حسینی، پایه گذار سلامت مردان در ایران و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایان یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پایه گذار اطلاع رسانی درباره سلامت مردان در طول یک دهه و عمق دادن به پروژههای علمی در این حوزه از طریق مرکز تحقیقات مردان بوده است.
محورهای کنگره ناباروری مردان نیز اپیدمیولوژی وضعیت ناباروری درایران، تبعات روانی، اجتماعی و خانوادگی، ناباروری ناشی از سرطان و درمانهای آن و محورهای کنگره سرطانهای شایع مردان (پروستات، ریه، مثانه، کبد) نیز پیشگیری، تشخیص (غربالگری)، درمان، بازتوانی و حمایت از بیماران است.
علاقهمندان جهت دریافت اطلاعات بیشتر میتوانند به پایگاه الکترونیکی کنگره به آدرس www.irhrc ۲۰۱۹.ir مراجعه کرده و یا با شماره تلفن ۸۸۲۴۹۷۷۵-۰۲۱ تماس بگیرند.