آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۹۵۱۸

آمریکا پ.ک.ک را در لیست سازمان‌های تروریستی حفظ کرد

وزارت خارجه آمریکا نام گروهک «پ. ک. ک» را در لیست سازمان‌های تروریستی خارجی حفظ کرده و مدعی شد که با ترکیه برای مبارزه با آن‌ها همکاری می‌کند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، وزارت خارجه آمریکا شامگاه جمعه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که علی‌رغم حمایت‌های واشنگتن از شبه‌نظامیان کُرد سوری، اما گروهک حزب کارگران کردستان «پ. ک. ک» در لیست گروه‌های تروریستی باقی می‌ماند.

در این بیانیه آمده است: «وزارت خارجه بعد از بررسی مجدد، نام حزب کارگران کردستان را در لیست سازمان‌های تروریستی خارجی حفظ کرد... پ. ک. ک. ابتدا در سال ۱۹۹۷ یک سازمان تروریستی خارجی شناخته شد».

به نوشته روزنامه «دیلی صاباح» وزارت خارجه آمریکا با اطمینان دادن به افکار عمومی داخلی و جامعه بین‌المللی درباره باقی‌ماندن پ. ک. ک. در لیست گروه‌های تروریستی، توضیح داد: «علاوه بر تداوم وضعیت کنونی، پ. ک. ک. همچنین از سال ۲۰۰۱ تحت دستور اجرایی ۱۳۲۲۴، از نظر جهانی نیز به‌عنوان (سازمان) تروریستی خاص شناخته می‌شود».

علی‌رغم حمایت‌های تسلیحاتی و لوجستیکی مداوم آمریکا از یگان‌های مدافع خلق (YPG) در سوریه، این بیانیه، اما ادعا می‌کند که واشنگتن با ترکیه و دیگر متحدانش تلاش کرده تا تهدیدات تروریستی پ. ک. ک. را خنثی کرده و قویا متعهد است تا در نبرد ترکیه با منابع مالی پ. ک. ک. همکاری کند.

«سلیمان سویلو» وزیر کشور ترکیه چند روز پیش گفته بود که آنکارا ارتباط بین واشنگتن با پ. ک. ک. و یگان‌های مدافعین خلق را در روز‌های آینده برملا می‌کند.

گروهک حزب کارگران کردستان، بعد از شکستن توافق آتش‌بس با آنکارا، درگیری مسلحانه با دولت مرکزی ترکیه را از سر گرفت. طبق آمار دولتی، تا کنون بیش از ۴۰ هزار نفر در جریان عملیات‌های پ. ک. ک. جان خود را از دست داده‌اند.

ترکیه همچنین بار‌ها مخالفت خود را با حمایت‌های نظامی و تجهیزاتی آمریکا از گروه پ‌ک‌ک و یگان‌های مدافعین خلق اعلام کرده است. رابطه آنکارا با واشنگتن به خاطر خرید سامانه موشکی «اس -۴۰۰» ساخت روسیه و ماجرای «فتح‌الله گولن» رهبر اپوزیسیون ترکیه که اینک در آمریکا حضور دارد، دچار فراز و فرود‌هایی شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار