کد خبر:۷۵۰۰۶۵
از سوی یک شرکت دانش‌بنیان؛

ساخت ماسک ۶ لایه تنفسی با کمک فناوری نانو در کشور/ مشکلاتی که مانع تجاری‌سازی «نانو تارپاک» نشد

مدیرعامل شرکت دانش بنیان «نانو تارپاک» گفت: این شرکت برای اولین بار در ایران توانسته با بهره گیری از فناوری نانو الیاف، ماسک صنعتی تولید کند.

شهبازی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «نانو تارپاک» در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو گفت: این شرکت از مهر ماه سال ۱۳۸۸ در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان فعالیت خود را به طور رسمی آغاز کرده است.

وی در خصوص صادرات محصولات ادامه داد: علاوه بر ارتباط با شرکت‌های صنعتی خارجی همچون تایلند و ترکیه و صادر کردن محصولات خود به آن کشور‌ها با شرکت‌های صنعتی داخلی همچون سهامی عام و خاص، صنایع فلز، خودرو و معدن در ارتباط هستیم.

شهبازی با بیان اینکه زمینه اصلی فعالیت این شرکت دانش بنیان در حوزه تولید نانوالیاف است، اظهار داشت: یکی از کاربرد‌های این حوزه تولید ماسک‌های ۶ لایه تنفسی بوده که بیشترین تمرکز ما نیز بر این موضوع است.

وی ادامه داد: این ماسک‌ها که با استفاده از نانوتکنولوژی الیاف تولید می‌شوند بازده بیشتری نسبت به ماسک‌های معمولی دارند، ماسک‌های نانوالیاف در جذب آلاینده‌هایی که ماسک‌های معمولی قادر به جذب آن‌ها نیستند و در محیط‌های شهری و صنعتی موجود هستند، بسیار خوب عمل می‌کنند.

مدیرعامل شرکت «نانو تارپاک» بیان کرد: این شرکت تجاری سازی شده است و در این راستا موانع بی‌شماری را پشت سر گذاشته است.

وی با اشاره به این که موانع بسیاری از جمله کمبود بودجه بر سر راه فناوران نوین وجود دارد، گفت: هرچند که درحال حاضر کم و بیش حمایت‌هایی ازسوی دولت وجود دارد، اما قوانین دست و پاگیر اداری منجر به وجود مراحل طولانی برای اخذ مجوز شده است و در خواست داریم این مراحل تا حد امکان کوتاه و راحت‌تر شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار