به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، «یک هیچ مساوی»؛ ویژه برنامه روز زن، روز گذشته از ساعت ۱۵ تا ۱۷ به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر، عضو دفتر تحکیم وحدت - تاسیس ۱۳۴۲ با موضوع بررسی تبعیض های منفی و مثبت با نگاه به هویت حقیقی زنان، با حضور عاطفه خادمی، عضو پژوهشکده مطالعات فرهنگی-اجتماعی وزارت علوم و پژوهشگر حوزه زنان برگزار شد.
خادمی در این برنامه گفت: تمرکز زنان در مشاغل دست دوم است و برابری درآمدی و فرصت شغلی ندارند. همچنین آمار حضور زنان در مشارکت سیاسی چشمگیر نیست.
عضو پژوهشکده مطالعات فرهنگی-اجتماعی وزارت علوم و پژوهشگر حوزه زنان افزود: ظلم تاریخی به زن، کلید واژه ای است که رهبری آن را مطرح فرمودند؛ این ظلم تاریخی به زن شرقی و غربی نیست و در کلان وجود دارد. در غرب جنسیت زن به انسانیتش برتری داده می شود و زن شرقی نیز زنی است که تنها کارکرد ویژه اش فرزندآوری است و اوهم مورد ظلم قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه خانم ابتکار عَلَم تبعیض جنسیتی علیه زنان را بلند کرده است، تصریح کرد: تبعیض جنسیتی، الحاق ایران به کنوانسیون های جهانی مواردی هستند که وی به طور جدی دنبال می کنند؛ اما این تبعیض چنددرصد جامعه زنان را شامل می شود؟
خادمی ادامه داد: تنها ۱۸ تا۲۰ درصد زنان ما شاغل هستند و ۸۰ درصد مابقی، زنانی هستند که دیده نمی شوند و کسی دغدغه شان را ندارد. باید نقطه تمرکزی در حوزه زنان داشته باشیم. مسائلی مثل تبعیض جنسی و غیره یک نگاه حداقلی است که کار به جایی نمی برد و عملا مساله ای از مسائل زنان را برطرف نمی کند.
لازم به ذکر است، در حاشیه این برنامه بیستمین شماره ی نشریه صدا، نشریه دختران دانشگاه امیرکبیر نیز منتشر شد.