
با هدف آشنایی با آخرین دستاوردهای پژوهشی؛
کنفرانس بینالمللی ارزیابی کیفیت در نظامهای دانشگاهی در دانشگاه شیراز برگزار میشود
دومین کنفرانس بینالمللی و سیزدهمین کنفرانس ملّی ارزیابی کیفیت در نظامهای دانشگاهی با هدف آشنایی با آخرین دستاوردهای پژوهشی داخلی و خارجی خردادماه ۹۸ در دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دومین کنفرانس بینالمللی و سیزدهمین کنفرانس ملّی ارزیابی کیفیت در نظامهای دانشگاهی با هدف آشنایی با آخرین دستاوردهای پژوهشی داخلی و خارجی در زمینه ارزیابی کیفیت در نظامهای دانشگاهی، با حضور و سخنرانی صاحب نظران داخلی و بین المللی خرداد ماه ۱۳۹۸ در مرکز همایشهای بین المللی دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد.
این همایش با همکاری مرکز منطقهای علوم و تکنولوژی و پایگاه استنادی جهان اسلام برگزار میشود و در چهار محور اصلی مبانی و دیدگاههای نظری در ارتباط با ارزیابی و بهبود کیفیّت در نظام آموزش عالی؛ نقش سیاستگذاری و مدیریت آموزش عالی در ارزیابی و بهبود کیفیّت در نظام آموزش عالی؛ دنیای مجازی و فناوریهای نوین و نقش آن در ارزیابی و بهبود کیفیّت در نظام آموزش عالی و ارزیابی و بهبود کیفیّت در نظام پژوهش و فناوری، به ارائه آخرین دستاوردهای علمی خواهد پرداخت.
گفتنی است، محورهای فرعی این همایش نیز شامل مواردی از قبیل: مبانی و نظریههای زیربنایی ارزیابی، اعتبارسنجی، ممیزی و تضمین کیفیّت در آموزشعالی؛ الگوها، مدلها، روشها، فرایندها، استانداردها و الزامات مناسب ارزشیابی کیفیت در زیرنظامهای آموزشعالی؛ مبانی و الگوهای ارزیابی، اعتبارسنجی، ممیزی و تضمین کیفیت در نظام پژوهش و فناوری؛ ارزیابی برنامه راهبردی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی (تجارب موفق و بهینه کاوی)؛ نهادینه سازی فرهنگ کیفیت در نظام آموزش عالی؛ تضمین کیفیت و بینالمللی شدن آموزش عالی؛ نقش ارزیابی کیفیت در ساماندهی آموزش عالی؛ چگونگی استفاده از نتایج ارزیابی در بهبود کیفیت آموزش عالی؛ نقش ارزیابی کیفیت در راهبری و توسعه مطلوب نظام آموزش عالی و... خواهد بود.
علاقمندان جهت شرکت دراین همایش و شرکت در کارگاههای آموزشی میتوانند از طریق لینک qaus.shirazu.ac.ir/users/signup.php?utype=۱ اقدام کنند.

لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.