غزه بزرگترين زندان باز جهان است
به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از پايگاه خبري الاسلام اليوم، فليليپو گراندي، كميسارياي آژانس كمك رساني و اشتغال آوارگان فلسطيني تاكيد کرد: بحران غزه بزرگتر از بحران انساني صرف است و تاثيرات بسياري بر ملت فلسطين و همه جهات زندگيشان خواهد گذاشت.
وي با اشاره به اينكه غزه هم اكنون بزرگترين زندان باز در جهان است، تصريح كرد: محاصره غزه از محاصره سارايوو هم طولاني تر شده است.
گراندي كه از اوضاع نزديك به پنج ميليون پناهنده فلسطيني اطلاع دارد، محاصره سه سال گذشته غزه را احمقانه توصيف كرد و آن را فاجعه اي غير قابل قبولي دانست.
كميسارياي آژانس كمك رساني و اشتغال آوارگان فلسطيني ديروز طي بيانيه اي اعلام كرد: اسرائيل و جامعه بين المللي مسئول مصائب روزانه ساكنان نوار غزه هستند كه 60 درصد آنها از بيكاري رنج مي برند و 80 درصد ساكنان آن نيازمند كمك هاي بين المللي هستند.
وي افزود: يك سوم تاسيسات غزه توسط صهيونيست ها از بين رفته است و فلسطيني ها بدون سر پناهي زمستان هاي سرد را سپري مي كنند.
گراندي اظهار اميدواري كرد که سران جهان تصميمات لازم براي پايان رنج هاي مردم غزه و فلسطين اتخاذ كنند./انتهاي پيام/