آقایانی که آب خوردن را هم به برجام ربط میدادند، توضیح دهند چه شده که روزگار اقتصادی کشور سه سال پس از اجرای برجام این چنین تیره و تار شده است؟
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو- محمدرضا آقایی؛* سال ۹۷ به پایان رسیده و روزهای آغازین ۹۸ را سپری می کنیم و شاهد گرانی و وضعیت بد اقتصادی در کشور هستیم.
یکی از دغدغههای مردم در روزهای واپسین سال گذشته باید تکاپوی خرید رخت نو و برنامه ریزی برای سفر نوروزی می بود، اما با بی تدبیری و عدم مسئولیت پذیری برخی مسئولین اجرایی کشور، دغدغه مردم تهیه یک یا دو کیلو گوشت برای مایحتاج روزانه چند روز اول سال و تهیه چند کیلو میوه برای پذیرایی از مهمانها آن هم به قیمتهایی نجومی بود.
مسئولانی که به اصطلاح وظیفه تنظیم بازار را بر عهده دارند، در چند روز گذشته چنان مصاحبههایی می کنند و قیمتها را اعلام می کنند، گویی این صحبتها دیگر نهایی و فصل الخطاب است، اما ظاهرا خود این عزیزان هم به راستی صحبت هایشان اعتقادی ندارند، به طور مثال یکی از این مسئولان قیمت هرکیلو مرغ را ۱۱۵۰۰ تومان اعلام کرد، اما مرغ به قیمت هر کیلو ۱۶۰۰۰ تومان کمتر در سطح شهر یافت نمی شد.
از پرداختن به جزئیات دیگر خودداری می کنم، اما به راستی چه شده که دغدغه دولت در این روزها به جای اینکه صرف تعاملات اقتصادی با کشورهای دیگر، عقد پیمانهای پولی دوجانبه، به روزآوری تکنولوژی صنعت دامپروری و کشاورزی و همچنین رشد اقتصادی کشور باشد، صرف واردات گوشت از کشورهای دیگر شده است؟
آقایانی که آب خوردن را هم به برجام ربط می دادند، توضیح دهند چه شده که روزگار اقتصادی کشور سه سال پس از اجرای برجام این چنین تیره و تار شده است؟ مدعیان اعتدال توضیح دهند پس از ۶ سال معطل نگاه داشتن کشور برای لبخند کدخدا چه نتیجهای عاید کشور شده است؟
همانطور که از بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب برداشت میشود، ایران عزیز اسلامی ما ۴۰ سال پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی نیاز به جوشش خون تازهای در رگهای اجرایی و مدیریتی خود دارد و این مهم تحقق نخواهد یافت مگر با خداحافظی مدیران خسته و غرب زده که راه حل تمام مسائل کشور را لبخند و عنایت غرب و آمریکا می بینند.
*محمدرضا آقایی - مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد کرمانشاه
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.