آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۴۰۶۰
رئیس سازمان بازرسی کل کشور:

نباید با قصور مسؤولان بارش باران تبدیل به نقمت شود

رئیس سازمان بازرسی کل کشور ا. تأکید بر اینکه آمادگی برای بارش شدید باران در استان‌های شمالی باید همیشه وجود داشته باشد، گفت: بارش باران، این نعمت الهی در شمال کشور نباید با قصور مسؤولان تبدیل به نقمت شود.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، رئیس سازمان بازرسی کل کشور پیش از ظهر امروز در ششمین روز از بحران سیل در شمال کشور به همراه مدیران حوزه قضایی استان از مناطق سیل‌زده استان مازندران بازدید کردند.

قاضی‌سراج از پل والارستم قائم‌شهر و روستای آبمال شهرستان ساری بازدید کرد.

در این بازدید اعتراضات و خواسته مردم توسط رئیس شورای دهیار و بخشدار منطقه به گوش رئیس سازمان بازرسی کل کشور رسید.

در این بازدید اصلی‌ترین درخواست مردم آبمال بازشدن خروجی آب از ساری بوده است که دادستان عمومی و انقلاب اسلامی استان و رئیس کل دادگستری مازندران در این زمینه اعلام آمادگی کردند.

قول مساعد و پیگیری برای کمک مالی هدف این سفر بوده است.

ظاهرا رئیس سازمان بازرسی از عملکرد مدیران اجرایی در استان‌های شمالی به ویژه گلستان ناراضی بود و از عملکرد سپاه، ارتش، نیرو‌های جهادی ابراز رضایت داشتند.

قاضی سراج با تأکید بر اینکه آمادگی برای بارش شدید باران در استان‌های شمالی باید همیشه وجود داشته باشد، گفت: بارش باران، این نعمت الهی در شمال کشور نباید با قصور مسؤولان تبدیل به نقمت شود.
وی با اشاره به اینکه مدیران دستگاه‌های اجرایی در مناطق شمالی کشور نباید با بارش باران غافلگیر شوند، افزود: بدون شک اگر در این حادثه پیش‌بینی‌های لازم صورت می‌گرفت و به هشدار‌ها و تذکرات سازمان بازرسی کل کشور توجه کافی می‌شد امروز شاهد این حجم از خسارت نبودیم.

دادستان عمومی و انقلاب استان مازندران نیز در حاشیه این بازدید به فارس گفت: مدیران اجرایی پیش‌بینی این حجم آب را نداشتند و نباید مدیران غافلگیر شوند و حجم خسارت هم بالا بوده است.

سیدیونس حسینی‌عالمی با اشاره به اینکه تخریب و خسارت‌ها بسیار جدی است، افزود: تخریب بستر رودخانه‌ها و دست‌درازی به محیط زیست موجب طغیان رودخانه‌ها شده است.

وی با بیان اینکه تخریب بستر رودخانه، برداشت‌ها و تصرفات غیرمجاز و عمل نکردن مدیران در این سال‌ها به وظیفه خودشان از دلایل این سیل و خسارات بوده است، تصریح کرد: قرار است از فردا مکاتبه‌ای در این زمینه داشته باشیم تا میزان قصور مدیران در هر حوزه‌ای مشخص شود است و چه در حوزه راهسازی، بستر رودخانه‌ها، منابع طبیعی بررسی شود تا مسؤولیت افراد و اشخاص چقدر بوده است.

دادستان عمومی و انقلاب مازندران با تاکید بر اینکه نباید پلی ۲ سال ساخته شده تخریب شود، ادامه داد: اولین‌نامه در سال ۹۸ در زمینه بررسی و پیگیری میزان قصور افراد و اشخاص مشخص شود و قطعا احراز شود هر کس به وظایفش در این زمینه به درستی عمل نکرده باشد دستگاه قضایی به عنوان مجری قانون برخورد خواهد کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۲:۴۱
این آرزوی فرد فرد مردم ایران شده است که مدیران روزی پاسخگوی قصور خود باشند و فقط مردم تاوان اشتباهات و کوتاهی ایشان را نپردازند.
اگر این اتفاق به طور جدی بیافتد میتوان به سامان یافتن امور در آینده امید داشت .
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار