کد خبر:۷۵۵۸۶۱
علایی:

ایران میزبان کشور‌های عضو اسکاپ در نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس ۲۰۱۹ است/ ارائه خدمات ویژه به شرکت‌های خارجی

دبیرکل دفتر تبادل فناوری و نوآوری معاونت علمی ریاست جمهوری با اشاره به برگزاری اولین رویداد اسکاپ در ایران گفت: به کشورهای عضوی که در ایران قرارداد امضا کنند، تسهیلاتی داده می‌شود.
ایران میزبان کشور‌های عضو اسکاپ در نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس ۲۰۱۹ است/ ارائه خدمات ویژه به شرکت‌های خارجی
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو،  سیداحمدرضا علایی دبیرکل دفتر تبادل فناوری و نوآوری معاونت علمی ریاست جمهوری و دبیر اولین دوره از مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه موسوم به اسکاپ در نشست خبری که ظهر امروز در کارخانه نوآوری آزادی برگزار شد، با اشاره به شعار اینوتکس ۲۰۱۹ با عنوان «اکوسیستم نوآوری و فناوری زیر یک سقف» اظهار کرد: پیش بینی می‌شود نمایشگاه امسال بیش از ۸ هزار نفر بازدید کننده داشته باشد، همچنین این نمایشگاه در فضایی ۱۰ هز ار متر مربعی در محل نمایشگاه بین المللی تهران با حضور استارت آپ‌های داخلی و خارجی برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه اولین رویداد مشترک معاونت علمی ریاست جمهوری و اسکاپ است، ادامه داد: اسکاپ یکی از نهاد‌های تابع اکوسوک، شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد است که برای توسعه اقتصاد پایدار در این دو قاره تلاش می‌کند. یکی از هداف اصلی تقویت ابزار‌های اجرا و احیای مشارکت جهانی برای تحقق توسعه پایدار علم، فناوری و نوآوری است که برعهده کمیته نوآوری و فناوری آن است. مأموریت اکوسوک در آسیا و اقیانوسیه به اسکاپ واگذار شده است که مقر اصلی آن در تایلند قرار دارد.

دبیرکل دفتر تبادل فناوری و نوآوری معاونت علمی ریاست جمهوری تصریح کرد: از ۶۲ کشور برای حضور در این رویداد دعوت به عمل آمده است که از این تعداد ۵۳ کشور در آسیا و اقیانوسیه عضو اسکاپ بوده و ۹ کشور هم از اعضای وابسته این سازمان هستند.

دبیر اولین دوره از مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه با اشاره به زمان برگزاری این رویداد مهم علمی و فناوری که اولین بار در جهان و به پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود، گفت: این مجمع همزمان با همشتمین دوره نمایشگاه اینوتکس ۲۰۱۹ از ۲۰ تا ۲۲ خرداد به مدت دو روز با هدف معرفی استارت‌آپ‌های فناوری و نقش آن‌ها در توسعه پایدار برگزار می‌شود.

علایی هدف از برگزاری این رویداد در ایران را اطلاع‌رسانی درباره ظرفیت‌های کشور در حوزه فناوری و نوآوری برشمرد و یادآور شد: تجربه نشان داده که هر بار هیئتی در حوزه فناوری به ایران می‌آید نوع تعاملات با زمان قبل از حضور در ایران تفاوت‌های چشمگیری داشته و ما به دنبال افزایش همکاری در حوزه‌های علمی، نوآوری و فناوری با دیگر کشور‌ها هستیم و می‌خواهیم به جهان نشان دهیم ایران تنها در دیپلماسی سیاسی فعالیت ندارد بلکه در دیپلماسی علمی و فناوری نیز حرف‌های بسیاری برای گفتن دارد.

دبیرکل دفتر تبادل فناوری و نوآوری معاونت علمی ریاست جمهوری با اشاره به ۵ محور اصلی این رویداد، اظهار کرد: این ۵ محور شامل نقش زنان و حمایت از آن‌ها در حمایت از توسعه فناوری، سیاست‌های اتخاذ شده دولت‌ها درباره استارت‌آپ‌ها، نقش پارک‌های علم و فناوری در توسعه اکوسیستم نوآوری، نقش ابزار‌های مالی در تجاری‌سازی و نقش دولت‌ها در توسعه اقتصاد پایدار است.

وی در پایان با اشاره به اینکه تمام وزرای مرتبط با حوزه فناوری با دعوتنامه رسمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با هزینه ایران در این رویداد حضور خواهند داشت، خاطرنشان کرد: استارت آپ‌های خارجی که تمایل به همکاری با یک استارت آپ ایرانی داشته باشند از مزایایی برخوردار خواهند بود که شامل ۲۰ درصد تخفیف برای استقرار شرکت‌های فناور کشور‌های عضو در نمایشگاه، یکسال استقرار رایگان در پارک فناوری پردیس و ۲۰ سال استفاده از مزایای قانونی استقرار در پارک فناوری پردیس مانند معافیت‌های مالیاتی و صدور پروانه اشتغال برای اتباع خارجی می‌شود.
 
اینوتکس ۲۰۱۹ محلی برای فروش محصول نیست
در ادامه این نشست مهدی صفاری‌نیا رئیس پارک فناوری پردیس با اشاره به این‌که رویداد اینوتکس ۲۰۱۹ جنبه تجاری ندارد، اظهار کرد: شرکت‌های فناور، استارت‌آپ‌ها، شتاب‌دهنده‌ها و مراکز رشد، مخترعان، پارک‌های فناوری، صندوق‌های جسورانه و سرمایه‌گذاران به عنوان بازیگران اصلی اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور هستند، اما متفاوت‌ترین حالت هشتمین نمایشگاه اینوتکس ۲۰۱۹ این است که هیچ کدام از شرکت کنندگان محصولی را به فروش نمی‌رسانند بلکه تمام ایده‌های نوآورانه خود را ارائه خواهند کرد.

وی افزود: این نمایشگاه طی ۴ روز از تاریخ ۱۹ تا ۲۲ خرداد در غرفه‌های ۴۰ و ۴۴ نمایشگاه بین المللی تهران با شعار «اکوسیستم نوآوری و فناوری زیر یک سقف» و با هدف ارائه دستاورد‌ها و نوآوری‌های جدید توسط استارت‌آپ‌ها و شتاب‌دهنده‌ها برگزار خواهد شد.

رئیس پارک فناوری پردیس با اشاره به تجربه برگزاری دوره‌های قبلی این رویداد فناوری گفت: طی هفت سال گذشته ۱۴۰ تفاهم نامه منعقد شده و در هفتمین دوره حدود ۶ هزار بازدید کننده داشتیم.

صفاری نیا با  اشاره به اینکه این نمایشگاه فرصتی مناسب برای گردهم آمدن بخش‌های مختلف علمی و صنعتی است، تصریح کرد: نمایشگاه اینوتکس محلی برای ملاقات متخصصین، کارشناسان، کارآفرینان، سرمایه گذاران، مخترعان و سیاستگذاران است، زیرا این فرصت برای همه این گروه‌ها در طول یک سال به سادگی ایجاد نمی‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار