رئیس سازمان حج و زیارت بر ضرورت برنامه ریزی برای رونق اقتصادی دفاتر خدمات زیارتی، طراحی بستههای متنوع سفر عتبات بر اساس خواست و تقاضای زائران و تدوین برنامه یک ساله برای ساماندهی سفرهای عتبات در سازمان حج و زیارت و شرکت شمسا تاکید کرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی رضا رشیدیان از تلاشهای صورت گرفته برای خدمات رسانی به زائران سفرهای نوروزی عتبات عالیات تقدیر کرد.
وی با اشاره نامگذاری سال ۹۸ از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان سال "رونق تولید"، افزود: رونق تولید در حوزه حج و زیارت حفظ اشتغال ۲۵۰۰ دفتر خدمات زیارتی، کاهش هزینهها و افزایش اعزام زائران خواهد بود.
رئیس سازمان حج و زیارت بیان کرد: باید شرایطی فراهم شود تا بدنه کارگزاری (مدیران ثابت، عوامل و مدیران راهنما) ضمن اشرافیت بر چرخه فرآیند خدمات رسانی به زائران و چگونگی ارائه خدمات و کسب اشرافیت در روند اجرایی عملیات به همراه تامین امکانات خدمات رسانی در عتبات عالیات، در موقع بروزمشکلات مسئولانه برخورد کنند.
رشیدیان بر موضوع توسعه تبلیغات و ارتباطات در حوزه سفرهای عتبات تاکید کرد و گفت: بستههای سفر زیارتی به عتبات عالیات و چگونگی خدمات دهی به زائران به صراحت اطلاع رسانی و منتقل شود.
رئیس سازمان حج و زیارت ضمن تاکید بر ضرورت ایجاد تنوع در طراحی بستههای سفر عتبات، عنوان کرد: در این خصوص باید خواسته و نیاز گروههای مختلف مشتاقان سفر عتبات شناسایی و بر اساس درخواست آنان بستههای سفر طراحی شود.
رئیس سازمان حج و زیارت در این دیدار گفت: تسهیل و روان سازی فرآیندهای سفر عتبات در سازمان حج و زیارت با هدف افزایش کارآیی و کارآمدی و کاهش هزینهها و افزایش بهره وری، باید در دستور کار قرار گیرد.
وی بیان کرد: اگر سازمان حج وزیارت در موضوع زیارت سیاستهای توسعهای دارد، باید آمادگی لازم در شرکت شمسا برای اجرای این سیاست بوجود آید.
رشیدیان همچنین برنامه ریزی برای حمل و نقل ترکیبی در اعزام زائران عتبات در قالب هوایی و زمینی با اتوبوس و قطار را به عنوان راهکاری برای ایجاد تنوع و کاهش هزینه سفر زائران مورد توجه قرار داد.