کد خبر:۷۵۶۱۲۲
استوی در گفتگو با دانشجو:

اوضاع بحرانی شهرستان باوی؛ مردم به پشت بام‌ها پناه برده‌اند/ امدادرسانی دولت به سیل‌زدگان ضعیف است

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه رامین خوزستان گفت: تامین غذای سیل‌دگان شهرستان باوی از سوی جهادگران و نیرو‌های مردمی صورت می‌گیرد؛ اما...

علی استوی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه رامین خوزستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره وضعیت سیلاب شهرستان باوی گفت: بسیج دانشجویی دانشگاه رامین خوزستان سه روز است که در مناطق سیل زده شهرستان ملاثانی و باوی فعالیت دارد.

استوی افزود: در شهرستان باوی، سیل به منازل ورود کرده و عمق آن زیاد است و تنها راه ارتباطی این شهرستان قایق‌ها هستند. زنان، کودکان و سالمندان شهرستان به مناطق امن شهرستان ملاثانی انتقال یافته اند، اما مردان و جوانان در کنار جهادگران بسیج دانشجویی و بسیج سازندگی در باوی مانده اند و به پشت بام‌ها پناه برده اند و اینگونه از اموالشان محفاظت می‌کنند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه رامین خوزستان ادامه داد: عمق سیلابی که به روستا‌های غرب کارون نفوذ کرده بسیار زیاد است و تمامی زمین‌های کشاورزی زیر آب رفته اند.

وی اضافه کرد: امدادرسانی‌های دولت به سیل زدگان این مناطق ضعیف است و اطلاع رسانی‌ها درباره وضعیت شهرستان باوی به کندی صورت می‌گیرد.

استوی گفت: در کل در شهرستان باوی ۱۴ شناور سپاه وجود دارد و انتقال و جابجایی‌ها از طریق ۳ قایق صورت می‌گیرد و فعالیت این شناور‌ها از ۷:۳۰ صبح آغاز و تا ۲:۳۰ بامداد ادامه می‌یابد و راننده شناور ثابت است.

وی با بیان اینکه اکثر روستا‌های منطقه آب شرب ندارند، ابراز کرد: تامین غذای سیل زدگان این منطقه توسط جهادگران و نیرو‌های مردمی صورت می‌گیرد؛ اما به شدت از نظر امکانات بهداشتی و دارویی در مضیقه و نیازمند امکانات بهداشتی و اقلام ضروری هستیم.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه رامین خوزستان با بیان اینکه جهادگران تا پایان رفع بحران سیل به فعالیت خود در شهرستان باوی و ملاثانی ادامه خواهند داد، یادآور شد: در حال حاضر مشغول توزیع اقلام جمع آوری شده در بین سیل زدگان هستیم. اما در عین حال دغدغه اسکان سیل زدگان را داریم؛ چرا که عده‌ای از سیل زدگان در محل‌های مناسبی اسکان داده نشده اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار