کد خبر:۷۵۶۵۲۴
رضایی در جمع خبرنگاران:

مصوبات مجمع تشخیص مصلحت نظام ۱۰ سال اعتبار دارد

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مراجع و مقام معظم رهبری اعتقاد داشتند که نظرات مصلحتی مجمع باید در چارچوب زمانی مشخص باشد. در همین راستا در جلسه امروز ۴ پیشنهاد مطرح شد که یکی از آن‌ها تصویب شد که مبتنی بر آن، اعتبار مصوبات مبتنی بر مصلحت ۱۰ ساله تعیین شد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام عصر امروز چهارشنبه ۲۱ فروردین در نشست خبری خود با خبرنگاران که پس از جلسه این مجمع برگزار شد، گفت: از این به بعد جلسات مجمع چها شنبه‌ها بعد از ظهر تشکیل می‌شود.

وی افزود: دستور جلسه امروز ما مربوط به زمان‌بندی مصوبات مجمع بود. مصوبات ما تحت عنوان مصلحت صورت می‌گیرد یعنی اگر مصوبه‌ای شورای نگهبان خلاف شرع و قانون اساسی بداند، اما مجلس بر روی مصوبات خود اصرار داشت، اینجا جلسه مجمع تشخیص تشکیل می‌شود. در اینجا مجمع بر نظر شورا ایراد نمی‌گیرد بلکه فقط بررسی می‌کنند که آیا این مصوبه به مصلحت کشور است یا نه؟ مقام معظم رهبری و مراجع تقلید معتقدند که مصلحت‌ها زماندار هستند.

رضایی تاکید کرد: ماده اول از چهار ماده در دستور، امروز تصویب شد که اعتبار مصوبات مبتنی بر مصلحت ۱۰ سال است مگر آنکه بنا به ضرورت خاص کمتر یا بیشتر از ۱۰سال شود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظامگفت: در ابتدای جلسه آیت الله آملی مطالبی را درباره مصالح کشور طرح کردند و بیانیه‌ای صادر شد. از جمله مسایل مطروحه، بحث سیل‌زدگان بود و مجمع از مردم، نیرو‌های مسلح، نهاد‌های دولتی و خصوصی که به کمک هموطنان سیلزده شتافتند تشکر کرد و خواستار آن شدیم که ادارات دولتی بر سرعت کمک رسانی بیفزایند و از ضوابط دست و پاگیر اداری کاسته شود تا مشکلات مردم زودتر حل شود.

وی خاطرنشان کرد: موضوع بعدی محکومیت دولت آمریکا بود که خودش یک ارتش تروریستی دارد و از زمان جنگ جهانی دوم تاکنون بر اثر بمب‌های آن‌ها مردم کشته شده اند و فقط بعد از جنگ جهانی دوم تا کنون در کره، ویتنام و عراق به اندازه کشته‌های یک جنگ جهانی، انسان‌ها را کشته اند. حال، چنین کشوری یک ارتش ملی و نهاد مدافع امنیت را به عنوان تروریست اعلام می‌کند.
منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار