آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۶۶۴۰
طهماسبی در گفتگو با دانشجو:

ستاد مدیریت بحران هیچ‌ میدان‌داری در پلدختر نمی‌کند/ نیرو‌های دولتی وقتی عمق حادثه را دیدند صحنه را خالی کردند

مسئول بسیج دانشگاه لرستان گفت: به علت عدم سازماندهی و هماهنگی، مدیریت بحران در هیچ جای پلدختر نداریم و عملا هیچ گونه میدان داری از ناحیه ستاد مدیریت بحران دولتی در پلدختر نیست.

عملا هیچ گونه میدان داری از ناحیه ستاد مدیریت بحران دولتی در پلدختر نیست

حسین طهماسبی، مسئول بسیج دانشگاه لرستان و دبیر قرارگاه جهادی بسیج دانشجویی استان لرستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: در سیلی که اتفاق افتاد علی رغم وجود هزاران نیروی جهادی و بسیجی که می‌توانست در سرعت زمان کمتری این وضع را بهتر کند، به علت عدم سازماندهی و هماهنگی که عملا مدیریت بحران در هیچ جای  پلدختر نداریم عملا هیچ گونه میدان داری از ناحیه ستاد مدیریت بحران دولتی در پلدختر نیست.
 
وی افزود: فرمانداری و دیگران باید به عنوان مسئولین عرصه دار میدان باشند، این فضا وجود ندارد همه کسانی که در میدان و در این فضا حضور دارند این نکته را اذعان دارند.
 
طهماسبی خاطرنشان کرد: موضوع مهم دیگر حجم گل و لای داخل خانه‌ها است که تقریبا تخلیه شده، ولی فضای داخل خیابان بعد هشت نه روز هنوز مناسب نیست ادوات شنیده شده جمع آوری می‌شود اما نباید این وضع نباید استمرار پیدا کند و سریعا باید حل و فصل شود، باید بر روی مسائل بهداشت و بیماری تمرکز ویژه‌ای باشد، وزارت بهداشت باید پای کار بیاید که خدای ناکرده طبیعت و فضای سیل مردم را گرفتار نکند.

وی ادامه داد: چندین روستا تخریب کامل شدند، هیچ گونه تعیین تکلیفی تا الان صورت نگرفته است، ۹ روز است از حادثه گذشته  مردم اواره شده و در خانه فامیل اسکان پیدا کرده اند. طبیعتا این وضع نمی‌تواند ادامه یابد. عملا در این ده روز گذشته هیچ برنامه ریزی و تلاشی دیده نمی‌شود که بخواهد این وضعیت سر و سامان پیدا کند. این بحران نیازمند جلسه‌ای است که سریعا طرح‌ها داده شوند برنامه ریزی وتعیین تکلیف صورت گیرد.
 
مسئول بسیج دانشگاه لرستان یادآور شد: آسیب ها مشخص و واضح است. با توجه به تخریب گسترده‌ای که از سیل صورت گرفته، ۴ هزار خانه فقط در فضای شهری پلدختر تخریب شدند. بخش بزرگی از شهر ضربه دیده و چندین روستا  زیر آب رفته است، سه تا از روستا‌هایی که حدودا دو هزار نفر جمعیت دارند امکان ارتباط زمینی ندارندو آب و غذا و اقلام ضروری آنها از طریق یک راپل  انجام می‌گیرد نیاز است یک بسیج امکاناتی صورت بگیرد.
 
وی با اشاره به فعالیت گروههای جهادی افزود: دو سه روز اخیر گروههای جهادی متولی کار شدند که باید به آنها دست مریزاد گفت، ولی باید امکانات دولتی به سرعت بسیج شود. دو هزار نفر گرفتارشده و آب و برق وگازشان قطع شده است. درسه روستای پرانپرویز کیان آباد و تیمورآباد که از توابع دهستان مورانی هستند وضعیت سختی دارند و باید برای رفت و آمد از کوه بلند بالا رفته و  از پلی عبور کنید که به منطقه برسید به همین دلیل وضعیت امدادرسانی به سختی صورت می‌گیرد.
 
این دانشجو اظهار داشت: نیرو‌های دولتی عملا وقتی عمق حادثه را دیدند، صحنه را خالی کردند، حدود سه هزارنفر فقط نیروی مردمی، ارتش و سپاه و گردان‌ها و بسیجی‌ها در  کنار این حجم از اتفاق هستند. علی رغم تلخی زیاد حادثه زیبایی‌ها حقیقتا دیده می‌شود به دلیل خسارات گسترده مدیریت این حادثه نیازمند این است که به فکر اساسی شده چرا که زیرساخت‌های شهر مشکل دارند واگر به صورت موقت از کنارآن عبورکینم این مشکلات ادامه خواهد داشت. گفته می‌شود سال‌های پرآبی درپیش داریم اگر این وضعیت باشد این شهر ضربات بدی می‌خورد.
 
طهماسبی یادآور شد: کشاورزی و وسایل داخل خانه ها آسیب دیده، خسارت‌ها باید به مردم داده شود که سریعا بازسازی آغاز شود. استان لرستان سرشار از منابع آبی است همیشه سایر استان‌ها که کم آبی مواجه بودند استان لرستان با پرآبی مواجه بوده، ولی متاسفانه هیچ گونه مدیریت صورت نگرفت، این آب می‌توانست کشاورزی این استان را که زمین‌های حاصلخیز بالایی هم دارد رونق دهد. در این چندین سال اخیر دردولت‌های مختلف یک بارندگی شهر خرم آباد را مختل می‌کند مدیریت سطح شهر و فاضلاب‌ها مناسب نیست. لایروبی رود‌ها صورت نمی‌گیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار